bloggkommentatorerna

Jocke och Jonna ska ha det gött
Jocke och Jonna har köpt ett skitstort och dyrt hus. Allt verkar ha vänt för dem. Jocke som har haft det så vidrigt, han är så glad och stolt över att han rest sig från misären med missbruk, hemlöshet, psykisk sjukdom, hat, och skaffat sig ett fint hus med sin fru. 

Det sorgliga är att han ändå inte kan sluta kriga. Han sitter här nu, efter att egentligen ha slutat YouTuba och pratar om hur lycklig han är och att han gått vidare. Ändå återkommer han gång på gång i videon till folk som trakasserat honom och Jonna, om följare som hatat, om barndomens monster som misskött honom. Han uppmanar folk att försöka förstöra drömhuset (för det går inte. Och han har en bra försäkring) och meddelar att han aldrig mer tänker lägga energi på dem som hatar honom (för de vet INGENTING och har ingen aning och sprider bara FALSKA rykten) men han vill låta dem som vill gå vidare från hat en ny chans, men dom som inte kan sprida kärlek utan vill fortsätta hata får ingen exponering på NÅT SÄTT (men de kommer polisanmälas. I det TYSTA!) 

Av det jag hört om Jockes barndom så förstår jag verkligen att han blev paj. Hoppas han kan läka nu och klarar att släppa kriget och kan börja njuta. 

//Mia
#1 - Usch

Usch låter som att han haft det tufft :( vad hände honom under barndomen? :(

#2 - Elise

Ger det max 2 år sedan har Kronofogden tagit det i beslag. ;) Dessa två människor behöver ju förvaltare för att klara sig... Vad ska han förresten göra nu då när han inte ska skämma ut sig online? För jag antar att han inte ska skaffa sig ett vanligt kneg?

#3 - Linn

Jag har inte hört om hans historia? Vad är de han har varit med om?

#4 - Ghj

Hade de inte gjort slut förresten? Har för mig att jag läste om något sådant YouTubeklipp

#5 - L

Får sån ångest av att se hur de sätter sprätt på pengarna som om deras framgång och inkomster kommer att vara för alltid...

#6 - Blomma

Inte alls insatt, men som jag fattat det hade mamman missbruksproblem och han blev tvångsomhändertagen.

#7 - Elina

Känns som att de flesta som kommenterar här är omedvetna om vilka enorma summor youtubers tjänar. Ingen hade lyft på ögonbrynen om en författare/sångerska/skådis etc köpt ett dyrt hus. Då hade folk knappast kommenterat "deras inkomst kommer inte vara för evigt" eller "kronofogden kommer nog ta huset".

Svar: Ja, jag tänker också det. Nu känns iofs just Jocke extremt svajig, så man kanske inte hade sagt så i lika hög grad om Therese Lindgren. Å andra sidan är ju just hus en ganska bra investering. Om de inte har betalat alldeles galet mycket så är chansen ganska stor att de i alla fall inte går med förlust om de tvingas sälja när YouTube-pengarna sinat.
//Mia
bloggkommentatorerna