bloggkommentatorerna

Julkalendrar
I år blev det inga Legokalendrar till mina barn som de har fått två år tidigare. Meningslösare skit får man leta efter faktiskt. Okej om det hade varit ett par bitar varje dag som skall resultera i en större grej den 24:e, men allt det där småkrafset. Nej. Så i år tänkte jag först att det bara blir chokladkalendrar. Men så såg jag den här Vetenskapskalendern och kunde inte låt bli att köpa den. Bara en till hela familjen, så att vi kan exprimentera och kanske lära oss något varje dag istället för att samla på ännu mer skit. 
 
Det här är en bra kalender också. Snällkalendern. <3
 
Julkalendrarna drar snart igång i bloggarna också och även om jag läser en miljon bloggar så är jag aldrig med och tävlar om priserna. Märkligt ändå. 
 
Brukar ni följa bloggarnas kalendrar och tävla? 
 
//Anna-Maria
#1 - Annatotti

Fast legobitar är ju legobitar. Min son river alltid allting han byggt efter beskrivning typ 5 minuter senare och freestylar sen. Så för oss är legokalendern en hit. Dottern får en playmobilkalender som hon nog inte bryr sig så mycket om men jag kämpar för att de ska älska playmobil som jag gjorde som barn. Och minstingen får pixi kalendern. Jag älskar hur utbudet bara blir större och större. Jag KAN inte förstå hur man pallar göra egna kalendrar. Once and never again!

#2 - Sanna

Här tävlas det alltid i alla kalendrar, och det brukar oftast ge bra utdelning också i form av många fina klappar till nära och kära vilket uppskattas. :)

Själv hade jag även en egen kalender i bloggen, men sedan några år tillbaka har den flyttats över till vår hemsida för unga föräldrar (http://ungaforaldrar.se) i stället. Där lägger vi upp en ny tävling/lucka varje dag från 1 december-24 december, och vi hoppas så klart på många deltagare.

Kram Sanna

#3 - Carro

Till er som följer Bachelor, är inte den nya tjejen michelle väldigt likt Kissie? Det är något med hennes mun och sättet hon pratar på.

Svar: Jo, jag har också tänkt på det. Och Alex är ganska lik Dessie, också i utseendet och sättet hon pratar. //Mia
bloggkommentatorerna

#4 - Tove

legokalendrar är ju bästa värdet för pengarna! Hade det inte varit en liten byggsats däremot hade jag tyckt det var trist.

#5 - hanna

jag tävlar sällan men vann faktiskt en grej förra året! generellt kanske man borde tävla oftare? jag jobbar en del med marknadsföring och slås ibland av hur FÅ personer som tävlar i vissa grejer våra kunder lägger upp. ibland för att tävlingen är dåligt utformad (för många krav på vad man ska göra för att delta) men ibland sitter man där med bara 6 bidrag trots att priset är värt supermycket och tävlingsmomentet är lätt. Samtidigt kan nån instagrammare få 700 kommentarer på en tävling där man kan vinna ett par tights värde 599?? Så det finns nog en guldgruva där ute om man är flitig ;)

#6 - Hanna Karlsson

Mellanbarnet vill ha legokalender varje år. Han älskar lego och har grym fantasi vad gäller att bygga ihop olika grejer. Han freestylar helt. I år blir det star wars just på grund av en liten figur som han vill ha, Vad gäller bloggkalendrar så tävlar jag aldrig. Jag tycker det är så svårt att komma på bra motiveringar så därför struntar jag i det istället.