bloggkommentatorerna

Kändisar i duschen
Paula var och tränade och tvingades duscha på gymmet. Obehagligt, tycker hon, och många andra, inte minst folk som är lite offentliga. När Paula var på väg till duschen kom en tjej fram och kände igen henne och ville snacka. Paula kände sig väldigt obekväm i det eftersom hon var naken. Hon smet in i duschen och när hon kom tillbaka hade tjejen och hennes polare flyttat sina grejer så att de stod närmare Paula. De höll på att ta selfies och Paula och tjejens blickar möttes. Paula kände sig orolig över att de försökte fotografera henne i omklädningsrummet. Hon kände sig illa berörd efteråt och tänkte att hon aldrig mer ska duscha offentligt. 

Det kan jag verkligen förstå. 

Tycker det är så trist att vissa läsare kommenterar ganska aggressivt, någon rent elakt, att Paula gjorde fel som skrev om det istället för att säga till tjejerna. Vissa peppar, och försöker uppmuntra Paula att i fortsättningen inte känna sig orolig, utan inse att det är fel att göra så som tjejerna gjorde, och att hon ska våga säga ifrån. Men några bara: "Tuffa till dig!" och "det blir ingen skillnad om du inte sätter ner foten någon gång." och "Allt hon skriver om är ”stopp! Min kropp!” och barnen osv, men snacka om attt inte leva som man lär. Hyckleri som vanligt, allt för att framstå som så himla duktig… trist."

De menar alltså att det är hyckleri av Paula att försöka lära sina döttrar att stå upp för sig själv när hon inte vågar det själv. SKITSMART! För om man själv inte har fått det med sig, och aldrig peppats med det sedan barnsben, då ska man strunta i att ge sina egna barn en bättre chans, för det vore hycklande. Bra tänkt! 

Och att det finns så många som retar sig på människor som är dåliga på att försvara sig i en utsatt situation! Det är helt obegripligt för mig. Hur kan fokus hamna där?

Men Paula fick ju mycket pepp och förståelse också, och kanske ledde det fram till att hon nu ändrat sig och skaffat en strategi som helt enkelt är att säga: "Det är inte läge just nu", om hon träffar något närgånget fan i duschen. 

//Mia
#1 - Diana

Men fy vad obehagligt och hemskt att folk ens gör så. Tänk att bli fotad som bloggare och de lägger ut det på Insta eller nått. Vidrigt.
Ofredande.

#2 - Anonym

Fy vad obehagligt! Och jag som totalt okänd tycker faktiskt inte heller om när folk håller på att ta kort i omklädningsrummet. Jag tycker det är fantastiskt ohyffsat, även om de får med andra på bild eller inte. Känslan av att inte veta OM eller vad folk fotar i en utsatt situation är inte trevlig.

#3 - Stina

I UK sa har i princip alla gym forbud emot att ta bilder i omkladningsrummen. Blir man pakommen sa ar det avstangning som galler. Tycker det ar jattebra!

#4 - Nettan

Men usch, vem tar bilder i ett omklädningsrum, så himla opassande. Kan tänka mig att hon blev väldigt illa berörd, det hade nog vem som helst blivit. Tycker synd om henne att hon ska behöva ta emot skit från kommentarsfältet. Ganska ofta undrar jag vad det är för fel på folk som kommenterar och väldigt ofta hamnar fokus fel såsom du skriver ovan, så konstigt att man vill klanka ner på en annan person så.

#5 - peetee

Det borde definitivt vara mobilförbud i omklädningsrum. Behöver man skicka något mess eller kolla facebook just precis i ett rum där folk byter om? Det är väl bara att gå ut och hitta en lämpligare plats.

#6 - P

Men detta måste ju vara något som just den yngre generationen håller på med. För 15 år sedan tränade jag på samma gym som Rakel Mohlin och Eva Dahlgren, det fanns liksom inte på världskartan att någon gick fram till dem i omklädningsrummet för att snacka.

#7 - Marie

Fast helt ärligt kan man väl ha lite känsla. Naken i duschen och känd, vem vill stå och småsnacka då?

#8 - Tove

Hahah ja tack för den sågningen av korkade kommentarer!

#9 - Hanna Karlsson

Fy så obehagligt och ohyfsat att ens komma på tanken att göra så.