bloggkommentatorerna

Nytt steg
Nu är det dags att vänja sig vid bloggmormödrar. Fnulans äldsta dotter ska få barn, och Fnulan ska bli mormor. Bloggbarnbarnet ska födas i maj. Grattis! Så fruktansvärt kul att få ett barnbarn.

Det var häpnadsväckande när bloggtjejerna började bli mammor. Minns först och främst chocken när Engla skulle få Jolie. Jag och Anna-Maria satt på ett café i Vasastan i Göteborg, och pratade om det, innan vi skulle gå och titta på en konstutställning med Peter Apelgren (SÅ svältfödda på kändisar i den jävla stan). Det kändes som att Engla som är tre år yngre än oss sprang om oss i galopp. Och sedan när Blondinbella väntade Gillis. Det var nästan mer exalterande, för då visste vi att det skulle innebära så mycket mer, eftersom Bella gör business av allting. Och det kom ju en gravidbok sen. Men fortfarande inga barnbilder, vilket fortfarande förvånar mig. 

Vilken bloggbebischock minns ni bäst?

//Mia
#1 - hanna

Bella är nog den enda som kommit som en chock för mig. Jag är född 89 så för mig kändes Engla, Spiderchick, Knivlisa och gänget "gamla" (haha förlååååt om ni läser, nu känns det ju inte så men när jag var 18 och ni typ 24 var ju åldersskillnaden MILSVID) så att de fick barn var ju ingen skräll. De var ju vuxna liksom ;) Men Bella var en riktig överraskning, kanske för att jag själv var lika gammal och därför visste hur ung och oansvarig jag själv var?

Det konstiga är att jag fortfarande hajar till när nån jämnårig ska få barn, trots att vi är 28 nu, och tänker att "oj vad tidigt". Men jag gissar att det beror på att jag, som så många andra, fortfarande känner mig som 22 inuti? ;)

#2 - Ajlin

Foki, helt klart. Jag trodde att hon fortfarande bara var 16 år eller nått.