bloggkommentatorerna

Sprallig
Jag skrev ju häromdagen om hur tungt allt kändes och fick så fina svar. Det blev jag väldigt glad över. Nu känns det bättre, för nu är jag klar med en massa saker och i morgon är det fredag, vilket betyder att jag är hemma med min dotter, som är ledig på fredagar när storebror är i skolan. 

Så jag blev förväntansfull på ett märkligt sätt när jag såg att prins Gabriel döps i morgon. På förmiddagen någon gång börjar sändningarna, och då kan jag och min dotter som är lika gammal som prinsessan Estelle ligga i soffan och slökolla på det i flera timmar. Ebba jobbar inte på SVT längre, men hon brukar kommentera bra ifrån TV4. Hon lovar "kungligt trevligt" och det är PRECIS vad jag behöver nu. 

Någon mer som kommer kolla? Min granne! Jag får gå över till honom för att kommentera folks uppförande och klädsel. 

//Mia
#1 - Nettan

Jag och min dotter på 1,5 år är också hemma idag och kommer självklart titta på dopet! Älskar allt som har med kungligheterna att göra, blir så glad av att följa sändningarna på tvn! Hoppas verkligen min dotter i framtiden kommer dela min förkärlek för hovet. Längtar till när Victoria blir drottning, hon kommer bli grymt bra!

Kram från någon som nu lät som 70+ men bara är 30. 😂