bloggkommentatorerna

Ta det lugnt och hitta en vän
Elaine har fullt upp i livet med tre barn och jobb och känner att hon inte riktigt har tid för vänner. Hon undrar hur hennes mormor gjorde som hade elva barn. Ja, på den tiden gjorde man inget annat än att ta hand om sin familj, typ. Det är ju vi moderna människor som skall förverkliga oss själva så jävla mycket hela tiden. Det går inte ihop alltid. Något blir lidande. Är det inte hälsan så är det hemmet, jobbet, barnen, partnern eller vännerna. Det går inte att hinna med allt. Ekvation omöjlig. Tror man det så kan jag lugna er med att det inte går. Stressa inte ihjäl er över att ni inte fixar allt. Det är helt normaaaaaalt som barnmorskorna alltid säger, även om det sticker ut en grankvist ur snippis. 
 
Det jag egentligen skulle skriva om är att Elaine skriver ett inlägg där man i kommentarerna kan hitta vänner. Det är grymt bra, så det länkar jag till. Hoppas att ni finner någon om ni söker en vän. <3
 
//Anna-Maria
#1 - asd

Visst är hennes mormor från Brasilien? Där har jag förstått att familjen är ett lite större begrepp, det är normalt att släktingar ställer upp utan sura miner och vardagen är överlag mera social än vad den är här/nu (ingen fasad). Plus att det åtminstone i min man hemland (också ett u-land) är vanligt att yngre släktingar bor och hjälper till där det behövs. Till exempel.