bloggkommentatorerna

Blogg-bröstet
Kissie flyttar in hos sin kille nu (Amir ska hyra hennes lägenhet under tiden. Det var länge sedan jag följde Amir, men han har ju numera en stor YouTube-kanal som handlar mycket om smink) och Kissie rensar bland sina gamla prylar. 

Minns ni när hon alltid var på framsidan på Veckorevyn? Jag kommer ihåg de där bilderna, men har inget minne av texterna. Jag skulle vilja läsa artikeln med rubriken: "Skandalbloggerskan Kissie om: LIVET SOM BLOGG-BRÖST

Eh..?

//Mia
Slutar och börjar
Josefin Knave meddelar att hon slutar blogga, efter elva år. Hon lägger även av med YouTube och Instagram. Hon verkar väldigt trött på det. Jag förstår också att det måste vara ett låst sätt att jobba, om hon redan innan sommaren bestämde att detta skulle vara datumet hon lägger ner bloggen. På grund av samarbeten och avtal har hon inte kunnat komma till skott tidigare. Det är inte riktigt så man föreställer sig bloggandet. Man tror att det är ett friare sätt att arbeta. Skönt att Josefin verkar ha kommit fram till beslutet själv, och att det är genomtänkt och efterlängtat. 

Samtidigt skriver Dessie helt plötsligt ett jättelångt inlägg om hur trött hon varit på bloggen det senaste året (no shit!) och att hon länge funderat på att sluta, samtidigt som pengarna från bloggen lockat, och vetskapen att utan gymnasiebetyg är framtiden snårig. Allt detta har vi skrivit om flera gånger. Och Dessie meddelar också sin plan: hon ska utbilda sig till mäklare. Läs i inlägget hur man går tillväga för att bli mäklare om man inte gått gymnasiet. Detta är ju fantastiskt. Vilket driv hon har, och så skönt att hon tror på sig själv. Vem som helst hade kunnat bli nedbruten av klimatet som varit på hennes blogg de senaste åren. 

Men! Det konstiga är att samtidigt som hon meddelar allt detta, hur trött hon är på bloggen och hur skönt det är att hon hittat en ny väg och ser en ljus framtid, så bestämmer hon sig för att börja blogga igen. 

Jag fattar ingenting. Är det för att slippa studieskulder eller?

//Mia


Skräckinjagande fladdermöss

Jag och Mia samt barn har halloweenpysslat idag. Innan googlade vi en massa fina pynt som den här från therez.se  Men insåg våra begränsningar. 

(null)


Vi hittade den här som barnen ville göra. Det såg lätt och jättegulligt ut:  (null)


Resultatet blev:
(null)


Skräckinjagande blev de dock med platta, flintskalliga huvuden, glosögda och skeva. 👻
Nästa år får vi nog köra på enbart köpefika. 🎃

//Anna-Maria