bloggkommentatorerna

Alla goda ting är tre
1. Englas podd är släppt. Skall lyssna senare i kväll. 
 
2. Jag kom på mig själv när jag kollade på Mogi och Mon Amour i Bytt är bytt att jag blev lättad av programmet. När Mon Amour berättade att han arbetade med champange så blev jag glad och lättad. En sten föll från mitt bröst. Jag har tänkt att han inte har något jobb och att han bara hänger på Mogi på hennes resor och resten av tiden (typ all tid) så sitter de i sin lägenhet och dricker te med skorpor för att kassan är skral. Vad är det som har gjort att jag tänker att deras liv är sånt? Kanske för att man misstänker att Mogi inte reser så mycket som bloggen hade krävt? Skönt att kunna pusta ut ändå. :D
 
3. UnderbaraClaras bilder på snö! Jävlar vad avis jag blev. Längtar så mycket efter snö, men här på västkusten är det samma väder på midsommar som på nyårsafton nu för tiden så jag behöver nog resa norrut eller till Småland för att få snö i vinter.  
 
//Anna-Maria
#1 - Anonym

Ledsen men nej, lyssna i 23 minuter när Engla säger "ja", "mm" och "gud". Nej tack, jag har betydligt högre krav på en podd och då har jag ändå tagit hänsyn till att de är nybörjare. Förstår inte vem som skulle tilltalas av detta.

#2 - Anonym

Lyssnade i 14 minuter innan jag stängde av. Engla säger själv att hon inte är nån talare och det stämmer verkligen. Ingen ”utstrålning” i rösten och mest bara lama medhåll. Den andre pratar absolut bättre men får ju driva snacket själv, sa ens Engla nåt utan att ha fått en fråga först? Förstår inte heller grejen med det här pilotavsnittet? Sånt sömnpiller där de bara radar upp vad de ska ta upp och kände bara att allt det där har vi redan hört, kom med nåt nytt. Tycker de skulle skippat detta och kastat sig ut med ett riktigt program från start. Dessa 14 minuter lockade verkligen inte nån mer lyssning.

#3 - johanna

Oj, den podden känns lite 2012... När poddar var lite nytt och alla ville starta en. Halvkasst ljud i någon hemmastudio och dramaturgiskt kan de ju inte ha tänkt till över huvudet taget när de startar med ett avsnitt där det inte händer nånting..?

#4 - Anonym

Håller med #3 Johanna, de berättar ju inget, inget som är varken roligt, intressant eller nytt. Engla saknar ju tyvärr förmågan att konversera och hålla igång ett samtal här. Inte så smart att delta i en poddom man själv känner att man inte är en talare.

#5 - Jo

Kändes väldigt sömnigt med pilotavsnitt, till vilken nytta? njae knappt godkänt från mig.

#6 - johanna

Gick in och läste kommentarerna hos Engla nu och där var det bara hyllningar, vad taskig jag kände mig nu som skrev så negativt. Jaja, jag får väl ge dem en chans till när det första avsnittet med riktigt innehåll släpps helt enkelt ;)

#7 - Anonym

Gud nej det var inte roligt att lyssna på. Karisma noll. Vissa har inte i sig att locka lyssnare. Inte jag heller och därför startar jag ingen podd. De låter trista, gråa och nej blir inte inspirerad. England blogg är helt ok dock.

#8 - PrisonBeauty

Hej!
Jag har följt er sen ur minnes tider, som de flesta stora bloggar nu för tiden, och kom igår kväll på att jag ju kan kommentera att ni nämnde mitt namn för att få svar på den stora frågan (tack, det genererade lite läsare dessutom :)).

När jag nu själv valt att dela med mig av min historia och mina tankar kring den och livet efter missbruk & fängelse känner jag mig ändå handfallen. Har väl läst både nu och då om att en ska försöka kommentera de stora bloggarna för att synas. Men ag tycker det känns lamt om jag inte har något jag verkligen vill säga och skriver på ett genuint sätt. Så hur fasen ska jag nu göra för att nå ut till läsare? Vill inte skriva "Hej, läs min blogg om knark, kriminalitet och ansiktsmasker" i varenda blogg på varenda inlägg.

Jag har valt att inte sprida adressen på mina privata sociala medier ännu, för att få lite andrum att kunna skriva så ärligt jag vill. Så hur sjutton gör man som ny bloggare 2017, för att komma ut och synas?

Hoppas du kände dig fängslad av texten ändå :)
Kram Cecilia