bloggkommentatorerna

Bloggbebis
Nu kom en till bloggbebis! PT-Fia fick barn förra veckan. Stort grattis! 
 
Vilka bebisar har vi på G nu? Inga spekulationer nu då utan bebisar som är outade. Jag kan inte komma på någon alls. Jo, Victoria Törnegren då som Mia skrev om häromdagen eller om det var veckan? Tiden går så fort. Om en vecka är det höstlov och jag har inte ens plockat bort sommargrejerna eller blommorna. Herregud. 
 
//Anna-Maria
 
Update: 
 
Foki så klart och så en annan som jag såg sent i går kväll nämligen höjdhopperskan Emma Green. Grattis!
#1 - Anonym

Foki!

#2 - Coco

Tycker verkligen om er blogg och har följt den i många år. Men jag förstår inte hur ni helt duckar #metoo? Alla bloggare och de flesta poddar pratar om det, och det är väl vad bloggkommentatorerna är här för, att iaf kommentera dem? Att ha fingret ute i luften och känna vad som är aktuellt just nu. Jag sitter tex och funderar på vad som hände med Fredagspodden och deras icke-prat om #metoo. Veckans bläcka hade ett instagraminlägg där de gått ihop med lillelördag och fredagspodden att snacka om det, när det blev fredagspoddens tur sket de helt i det. Inte ett ord. Så jävla konstigt! Sånt kan ni kanske prata om? Blir tokig av att det ignoreras.

#3 - A-M

#2 Vi har skrivit två inlägg om det. Jag tänker att vi inte tycker att är någon idé att upprepa det andra skriver om det. Saker som är så jäkla självklara som att det har blivit stort. Kanske kommer vi att skriva om det om ett par dagar när vi har sett var det fick för genomslag. Då har vi uppmärksammat det från start och sen knyter vi ihop det.

#4 - Coco

Alright, tack! Det är jättemycket skriverier om det, jag vet. Men just därför vill jag läsa era tankar! Men det låter super att få det lite i efterhand när man kan zooma ut.