bloggkommentatorerna

Diskutera bönder
Vem tar på sig ansvaret att podda eller blogga om Bonde söker fru i år? Förutom Linda Lindorff själv, som alltid är väldigt färgad av att hon känner deltagarna. Tramsfrans? Bonde-podden? Fixar ni detta eller, för jag behöver processa det som hände i del 3 av Bonde söker fru - Kärlek åt alla. Alltså, de bönder som vi inte får följa på tv4 klockan 20 varje onsdag, utan som alla kan se när som helst på Play. Jag skulle säga att den serien är mer intressant än den ordinarie, i år. 

Bonde-Jörgen har inte riktigt lyckats med att framställa sig själv som en härlig människa, men han fick mig och min man att skratta tills tårarna sprutade i samtliga scener han deltog i idag. Han sa inte en enda normal mening i hela programmet. Men han kanske var nervös. Och det är ju detta man älskar med Bonde söker fru. Det, och när en okysst bonde plötsligt drabbas av en blixtförälskelse som får en att lyckogrina i kapp med Linda Lindorff. 

Snälla, lägg 18 minuter av ert liv åt Bonde söker fru - Kärlek åt alla, och återkom. 

//Mia
#1 - Birrgit

Therese killar är speciella allihopa. En som var med som friare ifjol också, en som bara rabblar upp europeiska länder som han har besökt och säger hur kul det är att få träffa linda lindorff i programmet :D
Det känns som att han som skulle operera sig ändå ville vara kvar på något vis, men hon fattade inte det riktigt.
Och Jörgen... Han vill ha någon som är tajtare i kroppen? Som han då? Eh.
Jag har läst lite på flashback där det spekuleras en del, ska inte nämna spoilers här.

#2 - P

http://elisabethlindroth.se/ :)

#3 - C

Tack för tipset! 😂😂😂

#4 - Tove

Tack för tipsen nu har jag sett kärlek för alla! Håller med om att det var bättre än vanliga i år (hittills).

Gud vad skevt det är mellan män och kvinnor i programmet, . Jörgen är ju heltokig som person och tar definitivt inte hand om sig själv utseendemässigt? , men väljer bort en tjej som inte är tillräckligt tight? (Men helt klart inte tjock, som jörgen ser ut att var) Therese är snygg, varm, glad och socialt skillad men hennes killar är rätt udda fåglar, som hon ändå ser det fina i (jmf med Jörgens syn på sina kandidater). Varför är det så mycket fler "normala" tjejer än killar som är med i Bonde söker fru?

Fler tjejer som tittar kanske, men alla som är med verkar inte vara tittare.

jag håller tummarna för krulltottbonden och tjejen med glasögon, de var söta ihop.