bloggkommentatorerna

Dubbel lycka
Victoria Törnegren avslöjar nu att hon är gravid. Hon verkar överlycklig. Grattis till det! Jag fattar inte hur hon lyckades dölja detta när hon bloggade i bikini från Maldiverna i elva dagar alldeles nyss. Men hon löste det hur som helst mycket proffsigare än när Friends-produktionen försökte hantera Courtney Cox graviditet back in the days.

Vi har glömt att kommentera att Rebecca Stella också är gravid, vilket hon gick ut med för länge sen. Skickar ett grattis, ifall hon fortfarande besöker den här bloggen. Det var ju hon som hörde av sig i mars 2008 och erbjöd oss vårt första (extremt välbetalda) kontrakt, två månader efter vi hade börjat blogga. Hon var ju ascool redan då, men vi kände oss lugna med att hon i alla fall kom från Borås, och inte från Stockholms innerstad från början. Nu bor hon ju i LA, och ringer aldrig oss längre. Men ändå, kul med bebis!

//Mia
#1 - Hannhanna

Åh, jag har precis sett säsongen av Vänner när Courtney är gravid och stört mig så otroligt på hur dåligt de försökt dölja det. Samma sak varenda gång jag ser den säsongen! :)

#2 - Sonja

Så roligt, känner jag, fastän jag inte vet vem hon är :) Undra vad hon är i för vecka?

#3 - Maria

Haha eller sex and the city säsong 5. Och i how I met your mother?! Många stora väskor framför magen.