bloggkommentatorerna

Ett nytt kärlekspar
Paow och Lance Hedman Graaf är ett par. Tänkte att det var så eftersom han har umgåtts mycket med henne den senaste tiden. 
 
När jag gick på gymnasiet var en av mina klasskamrater ihop med en äldre kille. De bodde i en lägenhet tillsammans och levde vuxenliv. Själv var man omogen och bad mamma ringa till tandläkaren och så vidare när man var tvungen att byta tid. Så alla blir vuxna vid olika tidpunkter. Paow är inte känd för att vara lillgammal så jag är säker på att de passar bra ihop. Om de inte gör det så tar det slut om ett tag. 
 
Låt kärleken ha sin gång tänker jag. <3
 
//Anna-Maria
#1 - Elina

Ja, eller man kan vara 29 och inte våga ringa till pizzerian.... (förstår inte hur jag lyckas ha ett så bra jobb som jag har!)

#2 - Vardagskrönikören

Hallå där bloggare och icke-bloggare! Nu söker Vardagskrönikören nya gästskribenter. Gillar du att skriva och är bra på att reflektera över vardagen, då är du perfekt för Vardagskrönikören. Låter det kul? Lämna i sådana fall en kommentar på hemsidan eller på Vardagskrönikörens Facebook-sida (samma namn), så kontaktar jag dig.

Om du vill ha inspiration kan du gå in och läsa veckans senaste Vardagskrönika ”De sociala mediernas tvångströja”, så får du en bild av hur en vardagskrönika kan se ut.

Ha det,
Vardagskrönikören!

#3 - T.M

Hur gammal är Paow? Hon hakar på lammköttstrenden! :)

#4 - C

Jag tänker mest att Paow verkar vara en väldigt destruktiv person och vet inte om hon är bästa sällskapet för en 17(?) åring...
och till T.M hon är 24.

#5 - Alina

Otippat måste jag säga. Han känns för ordentlig, och för ung. Då menar jag i första hand att han känns för ung just för Paow.

#6 - Lisa

Elina: äntligen har jag hittat en själsfrände!

#7 - Haha

Alltså det är ju lite peddovarning, folk hade kollat snett om en 24årig kille blev tillsammans med en 17åring. Hade ju känts högt opassande (inte sagt att det inte händer tyvärr). I USA hade hon hamnat i fängelse och dömts för pedofili! :P

#8 - Sarah

#7 Ja fast du kan inte jämföra med USA. Det har helt annan kultur, moral och traditioner. I Sverige är vi uppvuxna med och inkörda i att man är byxmyndig från det att man är 15 år, och ur vårt svenska perspektiv har Lance haft rätt att ha sex med vem han vill som över 15 år (med samtycke) i mer än två år. Håller inte med om att det hade varit värre omvänt - unga tjejer och i alla tider dejtat äldre killar!

#9 - Lina

Nyss hängde ju Lance ihop med Nellie berntsson. Tog slut rätt snabbt när hon insåg att han bara va ute efter rampljuset. Antar att det kan va samma visa nu.