bloggkommentatorerna

Influensa och influencers
Medan andra åker upp till Influencergalan som är imorgon, lycka till alla, så skall jag och Mia spela in en grej idag. En hemlig grej som ni inte får veta vad det är ännu. Hehe. Inte ofta vi kan skriva så. Vi är så rutinerade nu så att folk efterfrågar vår erfarenhet om fruktsallader, bowls och dagens outfit-bilder. Kul ändå. 
 
Uppladdningen är dock usel. Jag har vabbat och läst Kapten Kalsong i tre dagar med en hostig och febrig liten kille. 
 
Men snart är det dags att svida om och dra iväg. 
 
//Anna-Maria
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Cicci

Spännande, då får man hålla utkik ;)

Googlade mig till att Kapten Kalsong är en barnbok (rimligt). Jag satt en stund och undrade vad i hela friden, då jag tänkte Kapten Klänning. Inte så barnvänligt....

#2 - Hannhanna

Oh, ni är som riktigt rutinerade bloggare med hemliga projekt ;)

#3 - Anis

Mogi är gravid. Hon försöker dölja graviditeten genom att hela hösten bära en hemsk jacka inne som ute. Kolla hennes instagram där finns flera bilder där det syns tydligt. Hon har också tagit upp det i ett inlägg. Att hon inte gillar att läsare påpekar att hon ser gravid ut men hon dementerar det inte.

#4 - Cicci

@Anis, hon har på sätt och vis dementerat det. I kommentarsfältet till det inlägget du nämner har hon länkat till en massa bilder från sommaren där hon håller i olika vinglas och skrivit "I rest my case".

Men jag håller med att hon verkligen ser ut att dölja en gravidmage.

#5 - Jossan

Det är väl därför de kollar på förlovningsringar... Herregud, Mogi; vilken värld lever hon i?! Noll verklighetsförankring...