bloggkommentatorerna

Kändisar som vinner på sociala medier
Kändisar har ju en del att vinna på sociala medier. En del att förlora också, beroende på hur bra de är på det. För det första så får de en gratis reklamkanal där de kan promota sina egna grejer, utan att behöva vänta på att andra medier visar intresse. Dessutom kan de berätta sin egen version av grejer som inte presenteras särskilt positivt i tidningarna. Däremot kan kändisar visa sig vara ganska töntiga, om de får fritt utrymme och en jävla massa chanser att göra bort sig. 

Men de flesta vinner på sina egna kanaler. Min första kändis som växte med tusen procent sedan jag läste hennes egna texter var Magdalena Graaf. Alla trodde hon var en utvikningsmodell som härmat sin syster, fram till att hon i sin blogg visade sig vara en skitrolig och modig människa med skinn på näsan och en massa självdistans. 

Min nyaste instagramidol är skådespelaren med det anonyma namnet Erik Johansson, som jag minns att jag älskade i filmen Familjehemligheter med Rolf Lassgård och Maria Lundqvist, från för jättemånga år sedan. Men det var ju inte mer med det. Folk kan ju vara bra i en film utan att vara speciellt härliga irl. Har ärligt talat inte tänkt på människan förrän någon gång i våras då jag började följa honom på Instagram via någon av hans vänner. Insåg att han hade något extra när jag läste det här inlägget om mitt älskade Samos och hans eländiga jakt på plats att bajsa. 

Varsågod för tips. Tipsa gärna tillbaka om någon kändis som är väldigt bra på sociala medier.

//Mia