bloggkommentatorerna

Kärleksbombning
Jag fortsätter där jag var igår, och hylla folk som var kända innan de började med sociala medier. Nu tycker jag att det är värt att hylla Ebba von Sydow, som bloggat väldigt länge, och bara blir bättre. Det var Anna-Maria som uppmärksammade mig på att hon blivit mer öppen på sista tiden. Mer ärlig, är jag frestad att skriva, men jag vet ju inte hur allt är och har varit i verkligheten. Men jag upplever helt klart att hon inte jobbar hårt med att upprätthålla någon fasad i alla fall. 

Dels skriver hon mycket om hur lycklig hon är över att hon fick sitt tredje, efterlängtade barn. Hon pratar i podden om hur glad hon är över sin karriär och allt hon gör på dagarna. Men hon skriver också om hur överväldigande allt är, och hur mycket hon kämpar för att få allt att gå ihop. Hon beskriver liksom hur mycket det kostar på att leva det perfekta livet. Jag är så glad för det, och för att hon inte kör på någon sorts fortsättning på Expressen Fredag 2005-liv, resten av karriären. För många gör ju så att de fastnar i den personligheten och framtoning de hade när de slog igenom. 

//Mia
#1 - Ess

Känner spontant när jag läser, mellan raderna, att hon känns lite nedstämd? Ogillar att spekulera kring sånt egentligen men blev rörd på nåt sätt för jag tycker att hon är så bra.

Svar: Det är ju lite jobbigt om att man inte kan beskriva de sämre delarna med sitt liv utan att läsarna automatiskt vill sätta en diagnos på en, tycker jag. Det kanske är det som gör att så många väljer att utelämna allt som är jobbigt på sociala medier.
//Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Anonym

Jag tycker oxå det - men kanske Emilia Har påverkat henne åt det hållet? För Emilia är ju mer öppen i podden, hon pratar ju om bråk med mannen, sex osv.

#3 - Jossan

Bra blogg! Men fan vad det irriterar mig när hon skriver om hur alla kungabarnens barn blir HKH, dvs får apanage osv! Madeleine och Carl Philip verkar ju inte ens själva särskilt intresserade av sina uppdrag! I Norge gjorde de inte så, kungens syskons barn gjorde inte så ("blev HKH")... Fräckt (och girigt?)!

#4 - Blomma

#3 Håller helt med. Madeleine bor ju inte ens i Sverige och pratar öppet om hur hon bara vill vara vanlig. Men var det då! Och försörj dig själv. Ska man ha apanage får man viga sitt liv åt det 100%.

#5 - Anonym

Gillar egentligen Ebba men blir tveksam över om det är hennes riktiga personlighet som hon visar läsarna/lyssnarna. Jag menar, Ebba är ju vän med Katrin Zytomierska...

#6 - Line

#8 jag håller med — både von Sydow och Blankens sjönk rejält i mina ögon när jag såg att de umgås med Zytomierska :(

#7 - Anonym

Jag tycker också det är mer uttänkt och strategiskt än vad det förefaller. Kanske är det alla mamma inläggen som det finns så många av, men Ebba gillade jag mer förr. Sen håller jag med om att hon kanske är low grade depressed på sistone. Hon skriver ocksâ några konstiga saker här och där som får en att undra hur hon egentligen tänker på kvinnor, typ, jag har varit en dålig fru för att jag är lessen och stressad.
Jag har följt henne alldeles för länge för att sluta nu iaf.