bloggkommentatorerna

Lära känna Engla mer
Engla blir med pod! Inspopodden. Rolig nyhet tycker jag. Skall bli kul att "lära känna" henne närmare om ni förstår vad jag menar. Hon skall podda med Johanna som ni hittar här.
 
Jag minns när jag skulle börja att lyssna på podcasts och nästan fick en närhetschock. Det var som att poddarna talade enbart och direkt till mig om en massa privat som jag inte hade med att göra. Så känns det aldrig längre för nu är jag så van. Den känslan kommer aldrig tillbaka, men just det måste vara framgångsfaktorn med Podcasts.
 
Sen är det så att bloggare verkligen inte bara är bloggare längre. Det är inte många stora bloggare som bara har en blogg och inget mer. Det är Facebook, Instagram, YouTube, podcast och annat. Så har det varit länge och det vanligaste är att en bloggare har Instagram som komplement, men YouTube-kanal och Podcast börjar också bli vanligt. 
 
Det är svårt att komma på en enda blogg som inte har något komplement faktiskt. 
 
Ja just det. Den här bloggen. Haha!
 
//Anna-Maria
#1 - Diana

Åh vad alla skaffar pod, kul men svårt att verkligen göra bra pod tycker jag. Ska bli kul att höra vad fina Engla har att säga, hoppas den blir bra. :)

#2 - Hanna Karlsson

Vad roligt! Den ser jag fram mot. Engla har jag följt i över tio år så det ska bi kul att se en annan sida av henne.

#3 - Anna

Men hörrni jag skulle älska om ni tog upp er podd igen 😍 Är så himla impad att ni år efter år skriver matiga intressanta och KUL inlägg 💪🏻 Heja er!

#4 - thesadbox

Håller med nr 3! Er podd var så underbar! Kommer fortfarande ihåg A-Ms "ja så är mina barn!" och hur jag bara skrattade högt och kommer inte alls ihåg nu vad det handlade om men minns känslan <3

#5 - Anonym

Tror ni verkligen att ni ska få "lära känna" Engla??
Inte en chans säger jag. Det blir yta, inspo och konsumtion. Helt ok om man gillar det men någon chans att få något annat än den tillrättalagda versionen är uteslutet, det är jag säker på.

#6 - Jessica

Finns jättemånga avsnitt på den podcaster jag hittade som hette "inspopodden"?!