bloggkommentatorerna

Sexigt lik
Halloween närmar sig och företag försöker sälja sina halloweenkostymer. Kvinnor ska vara sexiga. Det är liksom utan undantag. Män skall bara vara roliga eller skrämmande. Imorse såg jag en sminkvideo på fb där en tjej sminkade sig som en ett sexigt lik. Typ såhär. Det tar liksom inte slut. Även som död ska du vara snygg och åtråvärd. Vi kvinnor ska tillfredsställa alla typer av sexuella böjelser. 😉
 
Var Halloween en helg då vi skulle skrämmas eller behaga? 
 
Jag minns inte längre.
 
//Anna-Maria
#1 - Anonym

Länken funkar inte!

#2 - Blomma

Kvinnor har väl också en sexualitet? Tror inte någon blir påtvingad sexiga kostymer, en del gillar väl att få lite uppmärksamhet. Vill man bara vara läskig går det också alldeles utmärkt.

Svar: Grejen är den att män förväntas ha en humordräkt eller något läskigt och kvinnor en sexig. Kollar en på alla dräkter som säljs så är det nästan enbart sexiga till kvinnor och roliga eller läskiga till män. Detta är ett problem. Självklart har kvinnor en sexualitet. Men det har inte med detta att göra. Eller menar du att kvinnors sexualitet skulle bottna i att vara ett objekt? //A-M
bloggkommentatorerna

#3 - D

Fast att sminka sig som en relativt klassisk calavera är väl ändå inte jämförbart med att sminka sig som ett lik? Du fick det att låta som värsta nekrofiligrejen nu.
Jag kan absolut hålla med om att det är trist att tjejers maskeradoutfits oftast förväntas vara sexiga, DET hoppas jag absolut att vi kan arbeta bort, men det känns som ett knasigt tankefel att mena att den länkade bilden ska föreställa just ett sexigt LIK?