bloggkommentatorerna

Shoppa med Buyersclub

I samarbete med Buyersclub.se.

 
Vi har fått möjligheten att gå med i Buyersclub.se som är en exklusiv medlemsklubb. Det är en tjänst som går ut på att man får handla produkter till inköpspris. Du kan spara upp till 80% på dina köp inom allt från teknik och hushåll till skönhet och barnartiklar. På sidan hittar du över 50000 olika produkter.

Det här känns perfekt inför julklappshandeln, för handlar man mycket så sparar man enkelt tusenlappar inför jul.

Tjänsten kostar 49kr/ månad men via vår länk får ni fri frakt och en gratismånad. Det finns ett begränsat antal medlemskap och vi har blivit tilldelade 200 stycken. Så först till kvarn!

Vi fastnade direkt i hem & hushålls-kategorin och köpte ett dubbelt våffeljärn, en hushållsmixer, ett knivset och en elvisp. Alla varorna kostade oss sammanlagt 1182:- och vi sparade 1465:- vilket betyder att vi inte ens betalade halva priset.

Är ni intresserade av det här erbjudandet så klicka in på den här länken.

Hälsningar från Anna-Maria, Mia och Buyersclub. 

 

#1 - johanna

Spännande! Aldrig hört talas om men låter som en smart tjänst, i alla fall om man vet att man har många större inköp framför sig, typ nyflyttad eller så. Ska spana in :)

#2 - Blomma

Hoppas ni får bra betalt för inlägget. Det är ni värda!

#3 - Pyrrr

En fråga, när man gör sponsrade inlägg, bestämmer man med företaget hur länge inlägget måste få ligga "högst upp" i inläggsflödet? Menar, är det okej att direkt brassa på med några egna inlägg eller måste man avvakta ett tag?

Hoppas att någon vill svara för jag är uppenbart nyfiken, har inget emot sponsrade inlägg så länge de är märkta som reklam såklart :)

Svar: Det bestämmer vi själva. Men det är klart att det är bra om det ligger uppe ett tag i alla fall. Vi brukar oftast posta våra inlägg på eftermiddag kväll så det här inlägget har legat uppe ett tag nu. Men snart postar jag ett om Bella. :)
//A-M
bloggkommentatorerna