bloggkommentatorerna

Skämmes!
För ett tag sedan skrev jag om Halloweenkostymer och att jag är trött på det är så mycket sexiga dräkter till kvinnor som säljs. När jag var inne på Linda Bloms instagram i förmiddags så såg jag något som fick mig att sätta tuggummit i vrångstrupen. Nu är det ett företag som marknadsför dräkter till tjejer, alltså barn, som sexiga. WTF! Tänker företaget att vuxna som letar efter utklädningskläder till sina döttrar skall tänka: Ja, här har vi en sexig dräkt till mitt barn. Den tar vi! 
 
Så sjukt. 
 
Linnéa Claesson har twittrat om det och Aftonbladet har skrivit om det och nämnt företaget. Bra tycker jag. Det borde nästan räknas som ett brott att skriva så om barnkläder. Eller vad säger ni?
 
//Anna-Maria
#1 - Sonja

Ja det borde vara brottsligt och straffbart.

#2 - Hanna Karlsson

Jag såg det först på Facebook. En kollega länkade till just den där dräkten. Det är ju helt sjukt! Jag blir så arg!

#3 - Tove

Sjukt, men alla tycker det är sjukt och man blev ju inte jätteförvånad när företaget snabbt plockade ner dräkten. Tror noll personer tycker det är OK art marknadsföra barnkläder som slampiga. Är mer oroad över allt som ändå av många personer uppfattar som OK

#4 - Sara

Tror faktiskt det är fråga om sjukt slarvig översättning: cheap - billig/slampig. Ett sånt slarv gör en ju inte mer benägen att handla av företaget dock.