bloggkommentatorerna

Svårt med beröm
Jag blev så nyfiken när ni sa att Ebba von Sydow hade nämnt oss i Säker Stil-podden så jag lyssnade tidigare idag. Jag önskar att jag hade tid att lyssna på deras pod varje vecka, men jag hinner tyvärr inte det, så det får bli ibland bara. Men Ebba sa i alla fall att vi var hennes favoritblogg. WOW! Det är så svårt att ta in. Vi blir så smickrade. Tack! <3 
 
Det här med att ta beröm och komplimanger är så svårt. Tycker ni också det? 
 
Jag brukar inte få mycket beröm och inte heller höra så mycket snälla saker, men den här veckan har det hänt vid flera tillfällen, vilket har varit och är svårt för mig att hantera. Det har varit snälla saker om bloggen (love you Maggan<3), elever och kollegor som har sagt snälla saker. Så fint, men svårt att ta in. Det finns två lägen här. Antingen så börjar jag gråta för att jag är så skör och folk som är snälla mot mig puttar mig över gråtkanten, eller så kan jag inte ta in det. Men det gör bra saker med en det där med komplimanger och beröm. Mig ger det extra kraft och energi och jag blir gladare. 
 
Så nu till lite beröm till er som läser då. Tack för att ni läser den här bloggen och tack för att ni kommenterar på ett bra och vettigt sätt (oftast). Det känns som om vi har lärt av varandra under årens lopp och format hur den här bloggen har blivit tillsammans. Ni är bäst! Kramar. <3
 
//Anna-Maria
#1 - Petra

Kanske inte lika smickrande som när det kommer från Ebba, men ni är min favoritblogg också! :D

#2 - Jeanette

Min också!

#3 - Anonym

Min favorit också! Ni läser samma bloggar som jag och verkar så sjukt vettiga! Har läst i många år och tyckt samma hela tiden:)

#4 - Nettan

Även Magdalena Graaf har rekommenderat er blogg och skrivit att hon läser er hela tiden. Det var därför jag hittade hit! Gillar verkligen vad jag läst hittills.

#5 - M

Min favorit med!

#6 - Sarah

Faktiskt enda bloggen jag läser. När jag läser andra bloggar så är det pga länkning från er. Ta åt er! :)

#7 - Dinak

Ni är lätt min bästa blogg också! Tycker ni alltid skriver smart och roligt.

#8 - Marie

Tack!
Jag håller med Ebba :)

#9 - Ingela

Jag har kommenterat kritiskt ibland, men ni är ändå min favorit blogg. Man behöver ju inte alltid hålla med i allt för det :)

#10 - R

Fråga, varför skriver ni aldrig om bloggaren tess montgomery?

#11 - Lina

Enda bloggen jag alltid följer!

#12 - Emma

Håller med! Min bästa blogg också! Ni är så vettiga <3