bloggkommentatorerna

Wonder Woman
Igår kollade jag på filmen Wonder Woman och som en händelse så var Blondinbella utklädd till just henne på sin Halloweenfest. Jag förstår varför, för jag älskade WW. Kanske inte filmens handling jättemycket, men själva grejen med en kvinna i en huvudroll som superhjälte och hur modig hon var. Som en vuxen Vaiana. Sen kan man ju snacka om att hon är lättklädd och så, men man kan inte få allt och hon har en sjukt snygg dräkt på sig. Sen är jag glad över att Gal Gadot som spelar WW inte har botoxat sig. Hennes bekymmersrynka syns och jag blev så glad över detta eftersom jag har en själv och den har stört mig fram tills igår kväll. Det är snyggt som bara den ju. Det ger karaktär till ett ansikte. Varför har vi ett samhälle som håller på att normalisera släta ansikten? Jättemärkligt faktiskt. 
 
Sen blev jag avis på hennes krafter. Armskydden hon har på sina handleder gör att inget ont kan komma åt henne och hon kan utplåna det onda med den kraften. Jag vill ha dem så att jag kan mota bort det som vill skada mig. 
 
Så även om WW inte är helt igenom feministisk så gör inte det något för den stärker oss kvinnor. Vi är superhjältar allihop. Det är vi som räddar världen från att fullständigt gå under med vår kärlek.
 
Alla vi kvinnor är Wonder Woman. <3
 
//Anna-Maria