bloggkommentatorerna

RIP Maggan
Jag blev lite chockad igår när jag läste att Magdalena Ribbing hade dött. Tänkte med ens på Tramsfrans som ofta har hyllat henne. Det är deppigt att hon inte finns längre. Hon var ett unikum. 

Läser också idag hur hennes död är lika med slutet för vett och etikett. Nej, det stämmer inte. Den är redan död. Det är därför vi såg Magdalena som speciell. När hon talade om för oss hur vi skulle uppföra oss så blev vi fascinerade över hur vi borde göra och att det finns en massa outtalade regler som ingen vet om. Som det rådet som Frans fick.👆

Kanske kan hennes död få upp ögonen för ett mer respektfullt samhälle irl och på nätet? 

//Anna-Maria
Luna är född!
Det känns som att Elena Belle (Natacha Peyre) var gravid i flera år. Eller? Förra året skapades barnets instagramkonto, och det senaste halvåret har jag besökt Elena Belles insta varje dag, för att se om hon åkt in till bb. Och nu, äntligen, har lilla bebisen fötts! Samma dag som Hugh Hefner dog. Ödet! 

Så härligt att det är över. Elena Belle verkar inte ha varit riktigt tillfreds med att vara gravid, och jag känner mig besjälad med alla som också led i nio månader (obs! kändes som nio ÅR!)

//Mia
Vad använder ni Snapchat till?

Jag använder det på precis samma sätt som Maggan Graaf. Jag håller min yngsta unge sysselsatt med det när det är

viktigt att hon håller sig stilla. Och hon ser lika bedårande ut som Louie gör, dels när hon gapskrattar åt alla tokiga filter, och dels när hon knäpper en bild på sig själv som något litet gulligt djur. 
 
Annars har jag inte klurat ut vad jag ska ha det till. Följer typ Dessie och Hanapee och en jag känner. Älskar Instastory istället.
 
//Mia
 
 
Jag mobilbloggade här, för att testa hur det funkar med bild. Bilden blev ju sjukt stor. Någon som vet hur man väljer hur stor en mobilbild ska vara i bloggen?