bloggkommentatorerna

Begränsa
Bella ska till Hong Kong för jobbets räkning. Hon skriver att hon blivit van vid att resa, så det är ingen stor grej längre. Hon brukar inte ens kolla väderapparna, för hon vet att hon mest är inomhus på kontor eller i taxi. 

Ändå ska det spelas in en Hong Kong-guide till hennes nya plattform. Är det verkligen Bella man vill ha en Hong Kong-guide av? Filma hennes dagar i stället, så låter vi någon som bor i staden tipsa om guldkornen. Eller?

//Mia
#1 - Hannah

Asså, att du alltid ska komma med sån kritik.

#2 - Malin

Håller med, om man dka sitta i möten/taxi och inte har tid för sightseeing och att uppleva staden så vad ska man göra för guide? Men kanske är contentansvarig som gör det...

#3 - Signe

Jag tyckte också att det inte riktigt var rimligt... Vi följer ju Bella för att vi vill veta vad hon gör/tycker och då blir det lite konstigt om hon inte själv har varit med och gjort "sin" guide?

#4 - Hanna Karlsson

Ja lite konstigt tycker jag också att det är. Men hon har väl någon som skriver ett manus åt henne.

#5 - Katja

Faktiskt så har några av världens bästa reseböcker (typ Lonely Pl) skrivits av folks som själva inte besökt länderna. Inte för att motarbeta er idé. Utan för att det kan bli en bra guide ändå trots att personen som skrivit den i fråga kanske inte tar sig överallt kollektivt ;)

#6 - Julia

Reagerade också på det!