bloggkommentatorerna

Bra NY-blogg
Fick ett bloggtips av Elsa Billgren idag, som jag vill vidarebefordra ifall ni har missat detta. Elin Renck, om mammaliv och glid i New York. (Ja, det är Johans fru, även om jag vet att inte är riktigt schysst att titulera folk som någons fru). Jag föll direkt för första inlägget, eftersom det handlar om att stöta på Leonardo diCaprio när man käkar lunch. 

Ser att Elin som har en ganska liten unge (och två äldre) håller på att byta riktning i karriären. Hon vill inte jobba som operationssjuksyster längre, utan vill skriva. Blogga då, kanske, såhär långt. Kaaaanske är det därför Elsa tipsade om henne just nu? Jag vet inte hur folk nätverkar, men det känns inte otänkbart att Elsa vill hjälpa till att dra läsare nu när Elin ska satsa. 

Men det spelar ingen roll. Jag har inga förhoppningar om att bli inbjuden till Elin Renck på middag, eller att jag och och Johan ska komma på något kul samarbete, men jag tipsar ändå! 

//Mia
#1 - Jenn - forever abroad

Åh har snubblat in på hennes blogg förut vet jag! Hade dock ingen aning om vem den där Johan är... :)

#2 - Anna

Verkar bra ju, MEN det är något med thewayweplaybloggarna som inte funkar med min bloglovin. Det går bara att följa hela sajten vilket blir konstigt då jag inte vet vem som skriver. Dessutom så laddar inte alltid bilderna :/

Svar: Ja, det är väldigt irriterande. //Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Linnea

Wow! Fastnade helt i hennes blogg, har läst snart hela bloggen bara ikväll! Stort tack för tipset!

#4 - Hanna

Blir bara galen när de inte delar hela RSS-flödet. Kan inte bara vara jag som missar en hel del bloggar pga det? Vill läsa genom Feedly.

#5 - Anna

Johan vem? Aldrig hört talas om någon Johan Renck (om de nu har samma efternamn?)

#6 - C

Tack för tips! Lyssnade på Johan i Fördomspodden häromveckan och blev påmind om hur mycket man gillar honom och hans fru verkar minst lika härlig!

Förvånad över kommenatrer här av folk som inte känner till honom!

#7 - Ajlin

Johan Renck är väl mer känd som Stakka Bo, det namnet kanske fler känner igen. :)