bloggkommentatorerna

Direkt från Florida
Saknar ni Peter Nilsson? Jag visste knappt att han fanns längre. Jo, det klart jag förstod, men jag visste absolut inte att han bodde i Florida.

Kissies bror är alltså numera en nyhetskälla från stormens öga. Han är från och med nu den jag vänder mig till för information om orkanen Irma. Jag orkar inte lyssna på när Rolf Porseryd och Samir Abu Eid återigen står i blåst och rapporterar. (Samir, är han den svensk som flyger mest, efter Filip Hammar?) Vad vill veta vad ortsbefolkningen har att säga! Från och med nu så är det Kissies lillebrorsa Peter som är min huvudsakliga källa vad gäller dricksvatten i Tampa, tillgången till färsk choklad, och chansen att få tag på bensin mitt i ovädret. 

//Mia
#1 - Anna

Honom hade man ju glömt helt.. Men kan bero på att jag slutat läsa kissie. Visste inte ens att han hade en blogg. Blev faktiskt förvånad över att han skriver hyfsat. Vet inte varför jag trodde att han skulle skrova dåligt men det lilla jag sett av honom har väl inte varit sådär skinande intelligent.. Kul när man blir positivt överaskad. Men med det sagt kommer jag nog inte fortsätta läsa hans blogg 😋

#2 - Frida

Ha ha sa precis samma till min man när vi kollade 22-nyheterna. "Meh, var inte Samir i Sydkorea igår?"

Svar: Ja! Och redan då reagerade jag på att han tydligen bevakar hela Asien. Annars är han ju mest i Mellanöstern. Men nu också USA? TV4 har tusen personer i Stockholm, och en som bevakar resten av världen. Han är jetlaggad jämt.
//Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Sara

Mia - det är bl.a. därför man väljer svt:s nyheter. Usa-korren Carina Bergfeldt är dessutom fantastisk. :)

Svar: Jag har inte direkt gjort något val. Ibland kollar man ju på TV4 och då är alltid Samir där. Inte mig emot. Men han ser nästan FÖR bra ut för sitt jobb. Han låter FÖR sansad och sympatisk. Trovärdigheten sjunker, paradoxalt nog, för man får känslan av att man ser på en amerikansk tv-serie om en utrikeskorrespondent i Mellanöstern. Samir är en hjälte som utsätter sig själv för risker för jobbets skull, och han räddar folk och kvinnor faller som furor för honom åt höger och vänster. Mitt i all drama och misär står Samir i en bländvit skjorta och ser förtroendeingivande och inkännande ut. (Om det var en tv-serie så hade faktiskt kollegan Rolf Porseryd kunnat ha en biroll som Samirs konkurrent, som alltid tar sovmorgon, solar på hotellets takterass, och tömmer minibaren på whiskey några kvällar i veckan. Men detta är bara fördomar baserade på hur Porseryd ser ut. Han är ju prisbelönt och verkar flitig i verkligheten.)
//Mia
bloggkommentatorerna