bloggkommentatorerna

Kändis som intervjuar kändis
Den senaste veckan har ju rapporterats om att två nya intervjuprogram ska produceras. Dels är det Alex Schulmans Schulman Show som kommer tillbaka, i podcastform. Dels är det Anitha Schulman som ska leda tv-programmet Anitha på Aftonbladet TV, och där ska hon intervjua kändisar utifrån deras Instagramuppdateringar. 

Jag är lite förvånad över att nya kändisintervjuprogram hela tiden tillkommer. Jag har själv ett ganska patetiskt beteende, som jag inte tror att jag är ensam om. Jag letar upp de intervjuobjekten jag gillar, och lyssnar på de avsnitten och skiter i alla andra. Vilket leder till att jag hört samma historier tio gånger och aldrig tar del av något nytt. Ibland snubblar man förstås på någon ny livshistoria som låter intressant, i någon tidning eller ett program av typen Stjärnorna på slottet eller Mia på Grötö, där flera kändisar samlas. Eller om man får en ny idol. Så får man lite nya influenser, men annars är det motigt att starta upp en podcast där någon som man helt saknar intresse för ska få berätta om sitt liv. Känner inte att det saknas något sånt typ av program faktiskt. 

Jag har lättare för att lyssna på helt okända människor som berättar om något anmärkningsvärt. 

//Mia
#1 - Ida

Så ointresserad av "kändisar", de är ju tamefan överallt. Igår fastnade jag i SVT:s Arvinge okänd. Där snackar vi intressant! Vilka människor som levat. Helt vanliga och okända.

#2 - Hannhanna

Ja, jag lyssnar mycket hellre på "vanliga okändas" liv och öden än kändisars. Äta utled på konceptet "kändisar träffar kändisar, gör något vardagligt och pratar förtroligt". Så tråkigt!

#3 - Sara

ALLA verkar tröttna på kändisar och ville höra och se vanliga människor istället. Att inte tv och radio fattar det!