bloggkommentatorerna

Luna är född!
Det känns som att Elena Belle (Natacha Peyre) var gravid i flera år. Eller? Förra året skapades barnets instagramkonto, och det senaste halvåret har jag besökt Elena Belles insta varje dag, för att se om hon åkt in till bb. Och nu, äntligen, har lilla bebisen fötts! Samma dag som Hugh Hefner dog. Ödet! 

Så härligt att det är över. Elena Belle verkar inte ha varit riktigt tillfreds med att vara gravid, och jag känner mig besjälad med alla som också led i nio månader (obs! kändes som nio ÅR!)

//Mia
#1 - Em

Jag med! Besjälad alltså!! Fattar inte mig på människor som "tycker det är så mysigt att vara gravid"??! Det är fan nåt av det värsta jag någonsin varit med om och kan OMÖJLIGT förstå hur man VÄLJER att göra om det fler gånger?? Och då gjorde jag ändå en c-section, självvald.

#2 - Sara

#1, ett kejsarsnitt m.a.o.? :p

#3 - veckomagasinet anne von porat

Så roligt att hon har fått barn

#4 - veckomagasinet anne von porat

Ni verkar ha ungefär lika stor blogg som jag har. Jag ser knappt några sponsrade inlägg hos er och jag har bara sponsrade inlägg då företag konstant kontaktar mig. Ni kan tjäna mycket på er blogg eller har jag missat något? Jag och några delägare håller på att bygga en portal där alla influencer som youtube, instagram och bloggare ligger under ett tak. Vi kan hjälpa er med sponsrade inlägg när allt blir färdigt. Jag kontaktar inga företag utan de hittar mig. Har sett större bloggar än er blogg och ser att bloggarna inte verkar förstå hur de ska tjäna pengar. De skriver dessutom att de måste plocka undan disken och jag kan inte förstå hur man kan vara så stor som vissa och ändå bo i en köpt liten lägenhet och aldrig har kommit något vart. Ni borde granska bloggare som är stora men aldrig verkar förstå vilken vinst de kan göra. Vill inte ge namn på bloggare då jag själv träffar dem på olika event och vi hejar på varandra. Vill inte trampa någon på tårna fast jag börjar ju undra. Hade jag deras storlek hade jag också levt helt annorlunda än vad dessa människor gör. Det huvudet inte gör måste dessa stackares fötter göra helt enkelt. Vi kommer utbilda våra bloggare i sökmotoroptimering, ge dem sponsrade inlägg och skicka våra bloggare på event. Något portal behövs som kan sätta ihop allt detta under samma tak och därför har jag och 4 delägare skapat detta tillsammans. I nyår så kommer vi att bli färdiga hoppas vi.

#5 - Erica

Tycker det gick sjukt snabbt ju! Tess Montgomery å andra sidan, jag lovar hon var gravid i typ 14 månader. OK inte riktigt men hon gick över tiden iaf och fick sin knodd för en vecka sen precis. Det har varit roligt att följa.

Jag har inte följt Elenas graviditet så mkt men har väntat med spänning på barnets utseende eftersom jag tänker mig att det kan vara som en randomiserad Sim typ, med tanke på hur mkt skönhetsingrepp hon gjort på näsa, läppar, kindben, ögon och haka. vem vet hur hon såg ut ursprungligen!

#6 - Anonym

Ändå var hon ju lik Natasha/Elena med putig mun. Så söt. 😊