bloggkommentatorerna

Mycket tv lite tid
Läser ni Seriedrottningens blogg? Jag gick in där nu när jag såg att hon skrivit om Emmy-regnet över Big Little Lies, som jag inte har sett, men verkligen tänker göra. Jag förundras alltid när jag besöker Seriedrottningen över att jag inte har sett en enda av serierna hon skriver om. Och hon ser ändå på sjukt många. Samtidigt som jag ändå har sett fler serier de senaste åren än vad jag gjorde förr, tror jag i alla fall. Men det finns ju så fruktansvärt mycket serier nu. Jag älskar det, såklart, vore galet att klaga på utbudet, men man känner också en viss stress över att det aldrig kommer gå att hinna se alla. Vill självklart inte se ALLA, men det är ju fysiskt omöjligt att ens se de som verkar intressanta. 

Hos oss har vi ofta en serie på gång. Ibland kan den ju ha hundra avsnitt. Det tog väl nästan ett år för oss att hinna igenom Breaking Bad till exempel. På den tiden hinner det produceras tvåtusen nya serier. Ja, ni fattar. 

Sen ska man ju hinna återse sina gamla favoriter med några års mellanrum. Brittiska The Office och BBC:s Stolthet och fördom innehåller lyckligtvis inte fler avsnitt än att man kan pressa in dem på en helg om man är ensam hemma.

//Mia
#1 - Johanna

Jag brukade läsa den regelbundet.
Men slutade tyvärr då hon skriver mycket spoilers utan att varna för det. Hon varnade typ bara för det i veckosammanfattningar.

#2 - Anna

Big little lies är sjukt seg de första avsnitten men blir bättre sen.

#3 - Stina

Men jaaa! Tack för att någon fler än jag och min syster tittar på världens bästa serie: BBC:s Stolthet och fördom!!!