bloggkommentatorerna

När man tror att någon har dött
Engla är förtvivlad över den ny designen på Amelia. Jag tycker att det är överdrivet. Jag hade inte ens märkt något om hon inte hade sagt det. Sen förstår jag såklart om hon tycker att det är jobbigt. Det jag vill säga är att jag tror att det inte är så många läsare som bryr sig. Vi klarar av en hel del faktiskt, men jag måste säga att hjärtat flög upp i halsgropen först när jag trodde att någon riktigt hemskt hade hänt. ;)
 
//Anna-Maria
#1 - Emma

Bara jag som är nyfiken på vad det är Anna Hibbs råkat ut för för tråkigheter?

#2 - Awa

Ja, Överdrivet är bara förnamnet.

#3 - Frida

Äääh jag förstår henne faktiskt, det ser ut som en kändisblogg typ. Alltså folk som bara skriver rakt upp och ner och sen klistrar in en dassig mobilbild brukar ha den där designen. Hon har väl lite mer magasinsambitioner med sin blogg och de brukar se ut på ett annat sätt.

#4 - Lady Dahmer

inkompetent kodare. hade också varit arg. Ja mobilkompatibelt är skitbra men att datorkompatibelt också vore bra dvs det ska inte vara mobildesign när man sitter vid datorn.

#5 - Hanna Karlsson

Alltså jag förstår henne. Hennes blogg var så fin förut och nu ser den ut som hej kom och hjälp mig. Inte bara hennes blogg för övrigt utan alla bloggar på Amelia har samma stil. Det är inte användarvänligt och reklamen som poppar upp mitt i inläggen är sjukt störande. Jag har läst hennes blogg i tio år men klickar inte in lika ofta längre på grund av designen. Vilket är synd för jag gillar Engla.

#6 - Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek!

Jag förstår henne precis. En blogg (speciellt en livsstilsblogg) måste nästan läsas ihop med sin design - det är ju genom den man verkligen känner in bloggens karaktär :( Läser därför aldrig bloggar via Bloglovin el feedreades, halva nöjet försvinner ju då.

#7 - Blomma

#1 Nej, undrar också. Orkanen i Miami? Närståendes hälsa? Någon liten struntsak som hon blåser upp?

#8 - Anonym

Vilken jäkla liten bubbla Engla lever i. Magont, dränerad, stressad, allt åker berg o dalbana, panik, deppig, missnöjd, besvikelse, bloggen känns kapad, ledsen osv. Hon skriver alltså om typsnitt mm på en blogg. Herregud...