bloggkommentatorerna

Ny gullig bebis
Grattis till Malin Wollins senaste bebis! Bilden är precis en sån bild som gör att man får för sig att drömma om en ny bebis (det senaste halvårets bilder på Malin gör inte det. Inget fel på Malins gravidutseende, men bara påminnelsen om tillståndet ger mig obehag). (Apropå drömmar så drömde jag om Malins barn i natt, vilket inte är så himla konstigt eftersom jag läste om nytillskottet alldeles innan jag somnade. I drömmen hette tydligen hennes stora barn Jouline, Thomas och Ewerton. Och så Stellan, som en av dem heter i verkligheten. Trist att ni behövde läsa om min dröm, men ville ändå ge Malin lite inspiration till namn. Hehehe.)

Stort grattis som sagt. Tur att Malin producerar festliga barn att blogga om hela tiden.

//Mia
#1 - Sanna

Varför skriver ni aldrig om hur mycket Isabella Löwengrip har förändrats? Hur tillgjord hennes inlägg/Instastories är? Hur falsk hela hennes varumärke har blivit? Varför?

Svar: Jag vet inte? Har hon inte alltid känts lite tillgjord? Det där lät ju superelakt, och jag menar inte att jag inte gillar henne, men hon har ju alltid gett intrycket att hon tar på sig en proffsighetsmask när hon skapar sitt varumärke (vilket hon alltid gör när vi ser henne). Och så har ju hennes varumärke förändrats genom åren, och hon har också genomgått en massa saker i livet som förändrat henne. Det klart att det skiftar, men jag vet inte om det känns falskare nu än förut? Utveckla gärna vad du menar.
//Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Anne

Til Mia (svaret til Sanna): Det føles, som om Bella ikke blogger af lyst mere. Det er som om bloggen er ren business-strategi. Tidligere havde man i det mindste fornemmelsen af, at hun også godt kunne lide at dele sin hverdag og "connecte" med læserne. Nu er det all business.

#3 - Sanna

Ja, hon ÄR ju tillgjord. Jag förstår dig men det ursäktar inte att ni inte kan granska henne för det. Ni kan skriva om hur mycket hon ljuger, om hur mycket inte stämmer överens med det hon har sagt förut. Det handlar inte om att hon har "utvecklats", det handlar om hur hon fullständigt ljuger om ett liv som hon inte lever. Om hur hon kastar ifrån sig ansvar, om hur hon ger skenet av att vara en superwoman men som knappt kan göra något själv. Det handlar om hennes kompletta disconnect till verkligheten. Det handlar om hur hon bygger ett varumärke kring att vara entreprenör när hon egentligen inte vet mycket om entreprenörskap heller. Varför granskar ni inte hur hennes blogg, vad hon står för kan påverka unga personer. Hon ger intrycket att det är så enkelt att starta företag, bara man tror på sig själv. Det är tomma ord. Hon har ju trott på sig själv i över 12 år och alla sina företag misslyckades., förutom LCC, den driver Pingis, inte Isabella som hon ofta gillar att påstå. Hon glömmer att majoriteten av personerna inte har varken resurser eller medel till att starta företag, trots att de tror på sig själva och sin idé. Hon leker expert i allt hon skriver och hon har -0 integritet. Jag blir så frustrerad måste jag säga att ni har ju granskat en del bloggare på ett bra sätt, men aldrig Isabella. Varför?

Svar: Jag håller inte med om att vi aldrig har kritiserat Bella. Hon är den vi skrivit mest om, och långt ifrån alla har varit hyllande. Men allt kan man ju inte klaga på.
Om hon ljuger om hur hon lever sitt liv kan vi inte säga för vi vet inte tillräckligt om hennes liv. Men den biten du skriver om längre ner, om hur hon alltid pratar om att man bara ska tro på sig själv osv har vi skrivit om många många gånger. Vi brukar problematisera att hon aldrig nämner hur viktigt ett ekonomiskt och socialt kapital är, utan bara väljer att lyfta fram vikten av positivt tänkande. Flera gånger har vi som sagt hunnit göra detta, för när det gäller just det har Blondinbella faktiskt varit ovanligt konsekvent genom åren. Annars svänger hon ofta, och när vi har kunnat peka på motstridiga faktauppgifter så har vi tagit upp det, men annars kan man ju inte skälla ut folk för att de byter värderingar. Ibland är det ju till det bättre dessutom.

//Mia
bloggkommentatorerna