bloggkommentatorerna

Pod med Petra
Brukar inte lyssna på Framgångspodden annars, för jag känner en instinktiv motvilja inför namnet, men nu ska jag nog göra ett undantag. Kanske kommer jag älska hela konceptet! Fånigt att avfärda något på grund av titeln, men så är det ju när det finns ett sånt fruktansvärt utbud som det gör nu. Man kan unna sig att stänga av en podcast bara för att man stör sig på någons röst, och byta till något annat. Annat var det på Hylands tid. 

Undantaget gäller alltså Petra Tungården, som gästar veckans avsnitt. Är det någon bloggare man aldrig kommit nära så är det väl hon. Jag vet ju hur hennes stil är, hur hennes hem ser ut, och vad hon gör på dagarna. Men jag vet inte vad hon tänker. När man hör ordet framgång så tänker man mest på karriär, så avsnittet kanske mest kommer handla om det, men hon lovar ju en del annat också, så jag ska testa. 

//Mia
#1 - Krista

Älskar Framgångspodden. Handlar inte om traditionell framgång (pengar och berömmelse) som man kan tro utan det är mer om vardagssaker, barndom, tankar om livet och lite filosofiskt. Bra bredd av gäster som är kända på olika sätt vilket ger bra variation av tankar och tips. Ser också fram emot Petra!

#2 - Anna

SOM jag har svårt för den podden! Lyssnar på många olika, men den bara går inte. Han tar sig själv och sin podd på alldeles för stort allvar, och är ju egentligen inte alls speciellt duktig. Introsnacket där han hyllar sig själv får det att krypa i skinnet på mig, och snacka om att bygga upp nåt som sedan faller platt när intervjun sätter igång.
Tur man får tycka olika, och att det är fritt val...det verkar som att det går hem hos andra.

#3 - Jessica

Jag har lyssnat ett par avsnitt men jag tycker språket hos podinnehavaren är alldeles för fattigt så det faller platt.

#4 - Anonym

Har bara lyssnat på Happilyeverafter och (vad heter hon som poddar med Evelina?) podd. Det mesta känns som "heeeej" "meeen heeeej" med tillgjorda röster. Typ klubben för inbördes beundran.

Finns nån podd som är mer intressant? Där inte bloggtjejerna sitter och smörar för varann med inställsamma röster.

#5 - Petra

@#4 Josefine i Oslo menar du? Lyssnade på ett avsnitt och det blev mer än vad jag klarar av, så mjuka, ljusa och tillgjorda röster att irritationen kröp i mig.

#6 - Mia

Jag tycker också att Framgångspodden är allt för platt & oäkta, Lyssnar dock ibland om det är någon intressant gäst. I avsnittet med Petra Tungården kändes Alexander nästan förälskad i henne. Petra är högst normalviktig, men han ficke henne att framstå som mullig med former... inte snyggt. Kanske är de kompisar, men då borde det framgå tycker jag.

#7 - Elina

Googlade lite nu och känner mig helt efter. Hade ingen aning om att det var Ida Wargs kille Pärlan som drev Framgångspodden. Han är ju jättecharmig i Ida Wargs videos? Så stor skillnad kan det väl inte vara i hans egen blogg?!

Svar till MIa #6 : Petra är normalviktig, ja. Men det är coolt att hon som normalviktig lyckats så bra inom modevärlden där de flesta andra är skelettsmala.

#8 - L

Tycker att Framgångspodden med Pärleros i spetsen är fruktansvärt pinsam och dålig. Förstår inte hur han får gästerna att ställa upp..? Eller jo, det gör jag väl. Han är ju 100% business med ett stort kontaktnät av folk. Men den här podden har verkligen inte nått topplistorna genom talang eller kvalitet.

#9 - L

Tycker att Framgångspodden med Pärleros i spetsen är fruktansvärt pinsam och dålig. Förstår inte hur han får gästerna att ställa upp..? Eller jo, det gör jag väl. Han är ju 100% business med ett stort kontaktnät av folk. Men den här podden har verkligen inte nått topplistorna genom talang eller kvalitet.

#10 - Anonym

Petra:
Ja precis, det var hon jag tänkte på.
Förstår din känsla, jag hade väldigt svårt för dom jag med.