bloggkommentatorerna

Reda sig själv
Ser att både Hannah och Magdalena Graaf har varit på salong och vaxat näsborrarna. 

Jag går inte utanför dörren för en sån sak, det säger jag bara. Allt som kräver att man behöver ta på sig skorna väcker ju ett visst motstånd. Att boka, skriva upp i almanackan, komma ihåg, anpassa dagen kring, ta på sig skor, åka till en salong, PRATA med någon, och låta den främlingen vaxa ens näsborre. Alltså, naeh?

På ett sätt har samhället ju gått åt att man inte behöver lämna lägenheten. Man kan beställa och få hem till dörren. Men i gengäld har en massa andra tjänster uppstått, som gör att man förväntas åka iväg och få hjälp med att göra saker som går att utföra på några minuter hemma i badrummet. 

Det är väl lite en generationsgrej att vilja lösa saker själv? Old people håller ju alltid på med en massa husmorstips och hemmakurer. Jag känner mig lite som en kärring där faktiskt, för jag brukar googla på om man kan bota sig själv istället för att behöva gå och lämna kissprov och annat integritetskränkande. Jag skulle helt klart börja med att klippa näshåret med en nagelsax om det besvärade mig. 

//Mia
#1 - Line

Näshårstrimmer. Jag köpte en till min man, men har vid några tillfällen fått användning av den själv.

Svar: Ja, det har min man också. Män får ju grövre hår med åren, och detsamma gäller nog kvinnor till viss del. Men vad jag kan bedöma så har systrarna Graaf samma typ av hår som jag: tunt, med ljusa, fina hårstrån. Man får knappt ihop till ögonbryn liksom. Tror inte de har jättestora problem med buskar som sticker ut ur näsan. :)
//Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Anonym

Men herregud, vaxa näsborrarna 😂🙈 Det håret som inte ens syns har en funktion ju... herregud.

Svar: Nu har Maggan ångrat sig. Det rinner ur näsan som ur ett nyrensat stuprör. Jaja, tur att det inte var något större ingrepp. Det växer ju ut igen.
//Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Julia

Håller verkligen med om att det inte är värt vare sig pengarna, tidsåtgången eller det mentala utrymmet det tar i min hjärna att behöva plnera in något, passa tiden osv när det är så enkelt fixat själv. Fattar verkligen inte sånt.

Sen har ju näshåren faktiskt en funktion som nämns ovan och det skulle inte kännas helt bra att skapa fri väg in till slemhinnorna för all skit som finns i luften man omger sig med. Bättre då att ansa lite om man tycker det behövs men inte elliminera kroppens barriär helt och hållet.

#4 - Maria

Men alltså AJ!!!!!! Det kan omöjligt vara värt det. Finns ju typ inget som gör mer ont än rycka näshår.

#5 - Emilia

Vill bara säga att jag älskar dig och dina inlägg, Mia!