bloggkommentatorerna

RIP Maggan
Jag blev lite chockad igår när jag läste att Magdalena Ribbing hade dött. Tänkte med ens på Tramsfrans som ofta har hyllat henne. Det är deppigt att hon inte finns längre. Hon var ett unikum. 

Läser också idag hur hennes död är lika med slutet för vett och etikett. Nej, det stämmer inte. Den är redan död. Det är därför vi såg Magdalena som speciell. När hon talade om för oss hur vi skulle uppföra oss så blev vi fascinerade över hur vi borde göra och att det finns en massa outtalade regler som ingen vet om. Som det rådet som Frans fick.👆

Kanske kan hennes död få upp ögonen för ett mer respektfullt samhälle irl och på nätet? 

//Anna-Maria
#1 - Hanna

Jag blev också chockad igår när jag fick höra att hon inte finns mer. Så sorgligt!

#2 - Stina

Ja så otroligt sorgligt ...

#3 - The Duff

Två saker jag minns att Magdalena Ribbing skrev om var att hon inte tyckte om att bli kallad för "Maggan", och om hur hemskt hon tyckte det var att människor skriver "RIP" som kommentar i sociala medier, när någon dött.

Det är ett ödets ironi att sociala medier nu översvämmas av frasen "RIP Maggan!".

Du fattas oss, Magdalena! Ditt sisyfosarbete mot tanklöshet, drullighet och oförskämdhet kommer - förhoppningsvis - att fortsättas av andra, men din karisma och diskreta charm fattas oss för alltid.

#4 - Ellie

Hjälp vad jag kommer sakna Magdalena Ribbing! Hon behövs! I dessa tider när män knallar runt i cykelshorts på stan, snyter sig rakt ut på gatan (herregud, det borde vara STRAFFBART), och folk på jobbet vitt och brett vädrar sin rasism.