bloggkommentatorerna

Stå upp
Just det! Spiderchick har för ett par dagar sedan gjort sin första stand up. Modigt! Det är sjukt svårt att få folk att skratta på riktigt. Kanske lite lättare när man är på stand up eftersom folk är där för att skratta så då är skrattmuskeln liksom beredd. Lite svårare att få elever med på banan. Idag lyckades jag ro hem en skrattsalva. 
 
Jag sa att det är svårt att veta för en telefonförsäljare som ringer dig från Indien om du har fått virus på din dator. Det är precis som om någon skulle ringa och säga: -Jag vet att din tandkräm är slut. *skrattsalva*
 
Elever är sjukt svårflörtade och inte i rätt målgrupp. Vuxna skrattar lättare. Det kommer jag ihåg när jag var liten att mina föräldrar och deras vänner skrattade åt allt och jag och mina kompisar var jättereserverade i deras sällskap och tyckte att de var pinsamma. Nu är jag den där lättskrattade. Kanske för att det är räddningen i allt ansvar och allvar. 
 
Godnatt!
 
//Anna-Maria
 
 
 
#1 - Blomma

Lite yngre elever skrattar jättemycket åt mina torra skämt. Börjar snart tro att jag är stå up material (delusion).

Svar: Hahaha! Underbart. Vi kan låtsas att vi jobbar med stand up.
bloggkommentatorerna

#2 - Anonym

Där håller jag inte med. Mina elever garvar högt och länge åt mina dåliga skämt. De går i fyran och är 10 år. Dock har jag märkt att det måste gå en bit in på terminen så att man lärt känna varandra så de fattar vilken typ av skämt jag brukar dra:)

Svar: Jag är på högstadiet och då är det inte lika coolt att skratta med läraren. På mellanstadiet kände jag mig mer som en humordrottning.
bloggkommentatorerna

#3 - Emma - På Smällen fast inte just nu

Väldigt modigt!!! Jag gillar Spiderchick jättemycket, men jag är inte så kvicktänkt så även om jag skrattar åt humorn i hennes inlägg så är det inte säkert att jag hade skrattat på en stand-up och då är det för att jag inte fattar skämten. Eller så skrattar jag för att alla andra skrattar och hoppas att ingen ska genomskåda mig haha!!! :P Jag är en person som har väldigt lätt till skratt men skämt där man måste vara kvicktänkt eller göteborgsskämt, det funkar inte med mig och då har jag ändå bott i Gbg i 6 år nu. Mina kollegor som jag jobbade med på Volvo brukade bli röda i ansiktet och väldigt obekväma när jag snällt korrigerar deras uttalsfel efter dom har dragit ett göteborgsskämt som jag inte förstått haha!