bloggkommentatorerna

Stora Influencerpriset
Här kan ni se alla nominerade till Stora Influencerpriset och alla olika kategorier. En massa olika bloggare. Den 13 oktober är det prisutdelning och gala. 
 
In och rösta med er!
 
//Anna-Maria
#1 - Anonym

https://www.breakit.se/artikel/8695/skarp-kritik-mot-nomineringarna-i-stora-influencerpriset-bisarrt

#2 - johanna

#1 Vet inte bara om det är brist på personer med annan etnisk bakgrund..? Rent allmänt är det ju ett jäkligt smalt urval av influencers, de nominerande är ju så gott som alla kvinnor, 25-40 och bloggare. Känns som att de missar en STOR klick av unga youtubers som är betydligt större än de flesta nominerade till exempel. Men de som står bakom Influencers of Sweden är väl själva bloggkvinnor i 32-årsåldern så det är väl inte superkonstigt :)

#3 - Tove

Folk som följer youtuber mm har väl kanske också nominerat i lägre grad? Inluencers of sweden verkar ju mest förankrat bland bloggare och störst intresse bland lite äldre personer.

#4 - Jonna

Det är annärkningsvärt att Bloggbevakning inte blivit nominerad. Säga vad man vill om henne men hon har vuxit till att ha Sveriges tredje största blogg på ett år och har i princip på egen hand satt stopp för smygreklamen som i princip alla influencer brukade ägna sig åt.