bloggkommentatorerna

Tack för era svar!
Jag tycker det är SÅ intressant att läsa alla svar under mitt senaste inlägg om vilken som är er favorittid på dygnet. Ämnet kanske är trivialt, men jag börjar tänka en massa. 

Vad tror ni är bäst egentligen? Det känns som att man har en väldigt positiv grundsyn om man gillar morgonen. "Ny dag, nya möjligheter". Nya friska tag att erövra dagen med. Jag avundas det lite, jag som är så trött och trögstartad. Men att som jag uppskatta dagen ju senare den är är på ett sätt väldigt tacksamt. Tiden går ju hela tiden åt rätt håll, så att säga. Att jag redan klockan 16 kan glädja mig åt att det snart är kväll, det gör ju min njutning längre. Om man gillar gryningen bäst så blir ju dagen bara sämre och sämre efter det.

Sen inser jag att alla som gillar morgonen/förmiddagen bäst inte alls behöver vara mer positiva. Ni kanske bara är som piggast just när ni vaknat? Som ett nyladdat batteri. Det är piggt som satan i början, och sen börjar det laddas ur och till slut slockna. Sedan laddas det igen och fungerar ultimat. Varför är inte alla såna? Jag är jättetrött i början, och är helt omotiverad att tänka och ta tag i saker. Det blir bättre ju senare det är. Bara om jag lider av extrem sömnbrist så blir jag seg på kvällen, men oftast går det jättebra för mig att jobba och skriva grejer på kvällen (men jag vill helst inte för jag värnar om min fritid). 

//Mia
#1 - Moa

Måste bara tipsa om denna: https://www.pinterest.se/pin/486248090989795614/

Det kanske inte handlar så mycket om ålder som vilken typ av person en är? :)

Svar: Hahaha! Jag är under 30 enligt den. //Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Moa

Och kan appliceras på dygnet, skulle jag ju skriva. :)

#3 - Sara

Jag har alltid hatat tidiga morgnar men med barn har jag lärt mig uppskatta dem. Vilken sinnesstämning man än är i så blir man positiv om man tar sig ut på förmiddagen, det stämmer verkligen! Men jag är inbiten kvällsmänniska i det att jag ALDRIG lägger mig innan 22.30, spelar ingen roll hur trött. Kvällar är för mysiga för att sova bort (och betyder ju numer även egentid med sambon)!