bloggkommentatorerna

Tvingad att sluta blogga
Stefan Lindström (fd. Lagergren) har redan slutat med pappabloggen som han startade efter separationen. Han skriver ett avskedsinlägg som låter lite surt. Han antyder att han gärna hade velat fortsätta blogga som vanligt, men att läsarna numera snokar efter skvaller och kräver att få veta detaljer kring skilsmässan. Så nu lägger han ner. 

Ja, självklart är det så att folk som följt den gemensamma bloggen, och läst om det storslagna bröllopet och graviditeterna, nu också vill ta del av separationen. Inte minst när Angelica öppet skriver om hur dåligt hon bitvis mår, och att hon har svårt att förlåta, men jobbar på att acceptera. När Stefan samtidigt driver en mer glättig blogg, där han till exempel kan lägga upp bilder på en rödvinsmiddag för två, utan att nämna något om sällskapet så är det självklart att läsarna noterar det och undrar. Alla frågar inte rakt ut, men alla undrar vem Stefan äter middag med.

Bloggläsning handlar om att ta del av andras liv. Att blogga är att dela med sig. Ingen bloggare delar med sig av allt, men bloggläsare är redo att ta del av så mycket som möjligt. Det är bara när bloggaren inte längre vill som bloggläsarna anklagas för att vara skvallersökande. 

Jag fattar om Stefan inte vill blogga om separationen, så det är nog vettigt att lägga ner för ett tag. 

//Mia
#1 - Anonym

Svårt det där med bloggares plötsliga integritet ibland. Ena dagen läggs inlägg upp om plastikoperationer eller dåligt psykiskt mående utan problem. Men ve den läsare som har mage att fråga eller poängtera något en annan gång om samma ämne. Då är det privat, oförskämt att fråga eller så är man avundsjuk...

#2 - Julia

Blir irriterad över att han inte ens kan säga tack till de läsare som följt honom utan att "skvallra". Utan dom hade inte bloggen varit nånting. Men nej, bara ett surt sista inlägg. Känns sjukt otacksamt!

#3 - Hanna Karlsson

Jag kan lite känna att har man varit öppen med privata delar så får man vara inställd på att folk kommer vilja veta mer, fråga och så vidare. Jag tycker inte att det är konstigt. Vill han inte att folk ska "snoka" så kan han ju stänga av kommentarsfältet.

#4 - Anonym

Jag tror inte Stefan tyckte det var så himla kul att blogga och mest ville slippa. Det rasslade väl inte precis inlägg från honom?

#5 - Anonym

Angelica verkar ju ha gått vidare i alla fall. Såg henne mysandes med en annan snubbe tidigare idag. Lite äldre tror jag men hon har väl alltid dragits till äldre herrar..

#6 - Anonym

Med tanke på ryktena om hur HAN har gått vidare så tycker jag nog att hon får mysa på så mkt hon önskar och vill med vem hon vill...