bloggkommentatorerna

Vingel på stan
Isabella Löwengrip har tid att strosa på stan idag. Lyllo henne. Jag minns inte när jag gjorde det sist. Jag har alltid familjen i släptåg och då blir det inte någon stros att tala om. Idag var jag inne på Kungsmässan en snabbis med min dotter och hetsade fram en outfit till ikväll och köpte strumpbyxor till dottern. Det gick på 40 minuter. Så ser mina shoppingturer ut nu för tiden och jag har inte ens ett imperium att styra över. Fast vänta nu. En familj och 120 elever är ju som ett slags imperium ändå. Jag måste få familjen att överleva och eleverna att leverera. Typ samma som Bella. 
 
Skämt åsido.
 
Idag skall jag och Mia iväg på festligheter. Vi skall in till Göteborg och gå på Messiah Hallberg. Det skall bli fantastiskt med lite egentid, kompistid och standup. Det var Mia som tipsade mig om podden "Geniförklarat" där Messiah, hans fru Christina och kompisarna Maja och John är hysteriskt roliga. Podden finns kvar, men görs inte längre. Lyssna på den om ni inte har gjort det. Så efter det är jag hooked på alla i Geniförklarat. Messiah har ju "Freakshow" nu och den lyssnar jag på enbart för Messiahs skull. Maja och Christina gjorde ett försök med podden "Äckligt" men det blev bara ett avsnitt, av oklar anledning. Synd, för de är så roliga!
 
//Anna-Maria
#1 - Tove

Jag har all tid i världen att strosa på stan eller ha egentid. Har ingen lust alls. Vad ska man göra, jag har inte fler prylar jag behöver köpa? Jag vill bara ha ungar att hitta på saker tillsammans med. Är inte ofrivilligt barnlös alltså (än iaf, jag har försökt få barn i en dryg vecka) så jag menar inte att du borde uppskatta dina barn mer eller så. Snarare jag som borde uppskatta all denna strosa på stan-tiden lite mer?

#2 - Ina

Åh hoppas det är bra ikväll. Skulle vilja se honom jag också, tycker veekligen att han har ngt extra!!

#3 - Martin Andersson

Låter som en härlig kväll med egen tid. Hoppas ni har/haft det roligt. :)

#4 - Caroline

Apropå såna här inlägg (typ). Ni som inte jobbar för att det är roligt/intressant/göra karriär mm, utan endast för att tjäna pengar så att ni kan betala för ert liv och er fritid som ni lever för: vad gör ni egentligen på er fritid som är så fantastiskt? Jag skulle inte klara att inte ha ett jobb jag inte tycker är intressant och roligt för jag tycker liksom inte att min fritid är tillräckligt....kul? Alltså självklart är den det ibland, typ förra veckan när jag var på semester på franska rivieran. Men i allmänhet? Är det något jag har missat? Vad borde jag göra på min fritid egentligen?