bloggkommentatorerna

Idag påverkar imorgon
Igår satt jag och raderade mail i min mailbox från 2013 och framåt. Jag var tvungen för mailen var full. 

Det var en sjuk känsla att gå igenom ett par år av ens liv på en timme. Det är så mycket man har glömt och att påminnas av det i en kronologisk ordning kändes märkligt. Det ena ledde till det andra, så som det gör i livet. Jag fastnade i vissa konversationer och skämdes över vissa saker men kände mig också stolt över en del grejer som jag har åstadkommit. 

Så måste det kännas att ha en privat blogg och sitta och bläddra i arkivet. Då förstår man varför bloggare står ut med det dagliga slitet att uppdatera varje dag. 

//Anna-Maria

(null)

Lycka
Såg att det var en person som tyckte att Anna-Marias lista över hennes dag var sorglig. Jag undrar om ens förväntningar blir förflyttade av att man hela tiden läser vad professionella bloggare och liknande skriver på sina sociala medier. Det bör ju vara så. Om man hela tiden matas med vad alla it girls i Stockholm gör, eller utger sig för att göra, så tror man till slut att det vanliga är att man går upp och mailar lite, gör en ansiktsbehandling på stan, hämtar några paket, äter lunch i city, går ut och fotograferar sig i en park, och sedan hem för att göra sig i ordning för kvällens event. En vanlig människa går och jobbar och kommer hem och lagar middag. Nu var Anna-Maria sjuk, så då är ju inte humöret på topp, men jag kan intyga att gårdagskvällen var grym. Min familj var hemma hos hennes familj och vi hade sjukt kul. Mitt ena barn gnällde och krånglade lite, så vi stannade inte så länge som vi hade önskat, allt är inte perfekt, men fan vad vi skrattade. Det tycker jag är en lyckad helg. 

Vad krävs för att ni ska ha en lyckad dag?

//Mia
Harmoni
Trendenser förklarar i korta drag vad Feng shui är. Jag läste med intresse, eftersom jag likt alla andra småbarnsföräldrar tänker mig att mitt liv skulle vara härligare om jag enbart omgavs av vackra och rena miljöer. Och jag tror att den där balansen mellan alla element är viktig ur ett estetiskt perspektiv. Det är vackert, och de flesta mår bra av att vackra miljöer. Strömningarna vet jag inte? Men visst känns det fel att ha en dörröppning framför ansiktet när man ska sova? I Fridas exempel så håller jag helt med om hur sängen bör stå i förhållande till "strömningarna". 

Sen går jag vidare till bagua, som inte är lika känt och det där låter ju som rena horoskopgalenskapen. Det enda som tyder på att det stämmer är att framgång tydligen är placerad i min tvättstuga och den är rena skämtet. Finns det någon som inreder utifrån bagua? Då måste man väl i stort sett bygga sitt hus utifrån det. Hur får man sin kille med på tåget i så fall? Finns det någon kille som inreder enligt bagua, i hela världen?

 Inspirerande?

//Mia