bloggkommentatorerna

Bloggare som försvunnit
Tack för responsen på förra inlägget! Fick bra tips, en del ämnen är lite krävande, men kul.  

Ett ämne var "stora bloggare som har slutat, vad gör de nu". Lite kul att undersöka ju! Men då kom jag att tänka på en grej som hände för ungefär ett år sedan. Vi nämnde då en före detta bloggare, som lagt av för flera år sedan, men som av någon anledning kom på tal igen. Inget pinsamt, inget utlämnande alls, men då mailade den ex-bloggaren till oss och bad oss radera inlägget för att hen inte längre är en offentlig person. 

Var inte det lite konstigt ändå? Om man googlar får man hundratals träffar på material som ligger kvar från tiden på nätet. Jag tycker nog att man får räkna med att man kan finnas med i folks medvetande även när man inte längre är känd, och att det kommer finnas en risk att ens namn i framtiden nämns i helt harmlösa sammanhang på Internet.

//Mia
#1 - Nana

Jag saknar Josefin Knave och faktiskt Cissi Wallin som bloggare. Come baaaack~~~

#2 - Jonna

Jag saknar Ketchupmamman!!!

#3 - L

Hanna Fridén :`(

#4 - L

Kom osökt att tänka på en blogg som jag tror ni skrev om. Grymtroligperson, kan den ha hetat så? Skrevs av en kille. Undra vad han gör nu för tiden

#5 - Anna

Nån som minns en bloggare som hette Diana? Hon pluggade juridik och hade två små barn. Livet med barnen var ljuvligt och underbart och hon älskade kabelstickade tröjor och lämnade in sina Chanel-ballerinor på omklackning osv.

#6 - Ida

Saknar Gaymasen! Så älskvärd person. Han måste vara underbar som läkare!

#7 - Anonym

Kvinnopartaj! De bara slutade en dag, inte ens ett farväl :(

#8 - L

Ja! Grymtroligkille följde way back. Han fotade alltid med en och samma papperskasse i bakgrunden vet jag. Flyttade efter det till London tror jag men såg honom jobba på Chanel i Sthlm förra året.

#9 - Kajsa

Glamourprinsesssan!

#10 - Anonym

Anna Hibbs

#11 - Frida

Han den påhittade....söderpappan? Handlade om en vegansk, plastbantande pappa på söder som bedrev olika strider mot bostadsrättsföreningen och dagiset (tror jag) och så var han arg för att hans fru använt smärtstillande under förlossningen eftersom de kommit överens om att den skulle vara *naturlig*. Så slutade hela bloggen med att hans fru lämnade honom för yogaläraren. Hehe.

#12 - Pernilla

KAKHUSET!
Är det fortfarande ihop? Lever de fortfarande exotiskt samboliv i Australien? Hur går det med tjejens "viktresa" som hon på nåt sätt lyckades klämma in i varenda blogginlägg? Har de fortfarande en burk med kärlekstips? Så många frågor om detta fascinerande par.

#13 - M

KAKHUSET - Dom är förlovade och du kan följa Alexandra på instagram

#14 - janet

Jag tänker emellanåt på en blogg som hette "Ett mercyfuck i Svenssonville" som jag verkligen gillade att läsa. Jag minns att kvinnan som skrev den bloggen mot slutet tycktes irritera sig enormt på sin man som hon varit tillsammans med sedan ungdomen. Han var särskilt dålig på att hänga tvätt. Undrar hur det gick för dem. Hoppas bra! Hur som helst så tror jag att hon startade en annan blogg tillsammans med något mindre kollektiv av kvinnor men även den försvann efter ett kortare tag, om jag kommer ihåg rätt. Någon som minns detta?

#15 - Sara

Är också SÅ nyfiken på Kakhuset! Vad heter hon på instagram?

#16 - A-M

Jag saknar Linda med de bloggar hon hade, bland annat: Innan du fanns.

#17 - Lina

@janet

Jag vet vem du menar! Hon hade också en hemlig blogg innan hon startade mercyfuck. Hon jobbar idag som psykolog (med egen mottagning tror jag) men är inte tillsammans med ungdomskärleken längre.

#18 - Anonym

några kanske bloggar fortfarande, men dessa kommer jag och tänka på: bohemica, kellybiddle, kakhuset, lisa olsson,

#19 - Anonym

alexandraoman tror jag. Alexandra öman på fb och han är Matt qualia

#20 - Ester

Killing Zoe. Bästa ever!

#21 - Susie

Silverfisken!!

#22 - Alexandra

Jag började blogga 2005, slutade blogga 2014, började igen, slutade och har nu börjat igen. Vet inte om jag kommer fortsätta, just nu är det kul, men det jag har så svårt att hitta igen är just det här – gamla favoriter. Vart är ALLA? Hoho? Kom tillbaka!

#23 - Anonym

Glamourprinsessan, Vivis dagbok och den där fiktiva dagboken som fanns på en sajt för tjejer, åh kommer inte ihåg nu, inte Nöjesguiden men typ.

#24 - NL

Och jag saknar Noscarlett! Skulle så gärna vilja kunna gå tillbaka i hennes arkiv och läsa gamla inlägg, men tyvärr är bloggen privat nu. Följer henne på Instagram nu, vilket är trevligt, men såklart inte riktigt samma sak :(

#25 - Ellie

Jag saknar Catya som var en extremt omogen ca 25-åring som varit strippa i Spanien men nu hade något chillt jobb och vältränad pojkvän. Hon var sjukt underhållande och utlämnande.
Och varför har ingen nämnt Annika Marklund! Åh älskade hennes blogg.

#26 - Cornelia

Saknar också Cissis blogg!

#27 - Janet

@Lina - Tack för svar! Kul att få höra lite om vad som hände. Tycker att hon skrev så bra och roligt, så därför saknar jag den bloggen. :-)

#28 - Anonym

Hihi minns ni
- tyskungen
- mammabecka
Dom brukade ni väl skriva om?

#29 - Linnea i USA

Jag är så nyfiken på vad som hände med hon bloda bloggaren som var god vän med Katrin Z. Tror hon hette Sofie kanske? Hon kändes som en snällare version av KZ. Försvann också bara plötsligt.

#30 - Anonym

Vad heter noscarlett på instagram?!