bloggkommentatorerna

Bloggbluff
Möttes i morse av Tyra Sjöstedts instagraminlägg där hon tar avstånd från bloggarnas fejkliv. "Acai-skit", är ett nytt ord, och hon ifrågasätter vem som egentligen har råd med färska bär till frukost varenda dag. Om man inte fakturerar 150000 per Instabild så kanske man måste flytta över alla hallon och gojibär från den ena bowlen till den andra, för att till slut mixas ner i en smoothie, och fotografera dem på olika porslin varenda gång? Bara tvätta bort mandelmjöken och lägga dem i en skål, sen har man bilder så att det täcker hela veckans frukostar, till kostnad av en (svindyr). 
 
 
Tyra påminner oss om att vi varje gång vi hör en kändis tala ut om tidigare problem med psykisk ohälsa, ska gå tillbaka i arkivet och se hur den tiden skildrades. Det gör jag redan. Senast häromveckan när Peg Parneviks bulimi blev känd. Jag gick tillbaka på hennes insta och såg en massa gamla bikinibilder och texter om att våga vara sig själv, ingen annan ska säga att man inte duger osv. Jag dömer inte Peg eller någon annan, fan vad alla kämpar. Men jag menar bara att om man själv inte riktigt orkar kämpa så ska man komma ihåg att de där lyckliga leendena och kloka lärdomarna man möter överallt på sociala medier inte nödvändigtvis innebär större lycka än hos gemene man. 

//Mia
#1 - Leah

Tårtbitshoror är också ett nytt ord - vad menas?
Två reflektioner till: Tyra känns så otroligt mycket fejk själv - så det blir lite kasta sten i glashus.
Och jag gjorde exakt samma gällande Peg.

#2 - Lisa

till dig som kommenterade om att Tyra känns fejk så frågar jag dig om du följt hennes blogg senaste åren eller om du bara slänger ur dig taskighetee utan att ha en aning? Om det är någon som inte ör fejk så är det Tyra och det skulle du veta om du läste bloggen och då skulle du också veta att hon inte bloggat på ett helt år och tagit avstånd från sociala medier. Du kanske känner Tyra annars är ditt uttalade bara patetiskt och pinsamt då ingen som inte känner personen i fråga kan veta det. Jag baserar min åsikt på att jag följt henne i flera år och hon är ärligheten själv så skäms på dig som slänger ur dig en sån kommentar. Hoppas Tyra mår bättre och börjar blogga snart igen.

#3 - Nicky

Tyckte diskussionen under inlägget ni nyligen postade om house of philia Petra var klok!

#4 - Leah

Varför skulle jag ens kommentera om jag inte följt hennes blogg? Om hon tycker att andra bloggare är fejk får man väl ha en åsikt även om henne. Jag har följt henne i säkert 10 år (googlade Kenza & Tyra show för att få en tidsuppfattning). Så mycket hon ljugit i sin blogg... vet inte sen när du började följa henne, men någon som har en så aggressiv ton diskuterar jag inte med.

#5 - Ninna

Leah hur tänker du när du skriver att Tyra ljugit? Vill ha en diskussion för att få reda på det för hur kan du veta om en bloggare ljuger eller är fejk? Hade Tyra varit fejk hade hon inte skrivit om sin psykiska ohälsa och vara öppen och ärlig för då hade hon kunnat skryta om framgångarna med företagen hon byggt upp från noll. Om bloggbevakning är din källa på att Tyra ljugit så säger det lite mer om dig än om Tyra.