bloggkommentatorerna

Det blev paus
Jag har  under tio aldrig haft en värre bloggtorka än vad jag har haft den senaste veckan. Fint väder, påsk och en massa umgänge har gjort att jag inte läst lika mycket bloggar som annars, och samma faktorer har antagligen gjort att andra bloggare också skrivit färre inlägg att skriva om.

Kan inte ni föreslå något ämne till mig? Skriv en önskerubrik som jag kan försöka skriva ett inlägg om. Det bör ju ha att göra med sociala medier förstås. 

Tack på förhand!
//Mia
#1 - Anonym

-x bloggar som är varandras kopior
-bloggare som känner varandra utanför bloggandet, hur intrasslat är det egentligen?
-vloggare som börjat som bloggare nu och då
-killar som bloggar? Hur stor är könsklyftan
-stora bloggare som slutat blogga, vad gör de nu.
-om jag hade startat en blogg idag skulle jag...
-vad jag ser x blogg om 10 år (siar om framtiden)


Svar: Jättebra tips på ämnen! Ett par är nog för svåra för mig att reda ut, men andra ska vi spara och skriva om.
Men ni andra får gärna lämna fler förslag.

//Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Anna

http://komutikvall.blogspot.com/2018/04/en-pask-ett-litet-liv.html?m=1

Läs detta!!!!

#3 - Marre

Vad har hänt med Anna Hibbs blogg? Lyfta fram mindre kända bloggar.

#4 - Josefina

”Bloggar om 5 år”
Bloggare har blivit influencers och Instagram har blivit den nya sortens bloggar. Det är kul när ni gör paralleller till hur bloggar har utvecklats på senare år. Vad tror ni kommer hända framöver?

#5 - johanna

Massor av bra idéer här redan ju! Det vore också kul att läsa en framtidsspaning om vad dagens barn kommer följa om ett par år. Är det youtube som kommer följa med dem, eller kommer det nåt nytt medium som tar över? (Pratade med en nioåring häromdan som verkligen inte kunde fatta att vi LÄSTE blogginlägg "på min tid" hehe).

Också: De första bloggbarnen börjar väl snart bli stora nog att youtuba själva! När får vi se Jolie P och Ninja B göra en collab?

#6 - Carro Blomqvist

Jag tycker att de vore intressant om ni lyfte en blogg med tema psykisk ohälsa eftersom det är så aktuellt idag. Samt att de vore en bra kontrast till alla ... "problemfria" bloggar. Jag skriver om psykisk ohälsa, men ni behöver inte lyfta mig haha, utan jag hade tyckt de vore bra att hitta fler bloggar med psykisk ohälsa o läsa om dom hos tex er.

#7 - Mia

Jag skulle gärna läsa lite om Stina Wollter. Visst, hon bloggar inte, men hon är väldigt aktiv på t.ex. Instagram och får väl ändå räknas som en influencer av rang? Fullt upp i hennes liv på flera plan. Nygift, hennes mamma gick nyligen bort och så försvann en väska med hennes skulpturer på flygplatsen i NY.

#8 - Anonym

Vad har hänt med Denize? Varför är det en vårdnadstvist om Elise? Fruktansvärt för henne...