bloggkommentatorerna

Harmoni
Trendenser förklarar i korta drag vad Feng shui är. Jag läste med intresse, eftersom jag likt alla andra småbarnsföräldrar tänker mig att mitt liv skulle vara härligare om jag enbart omgavs av vackra och rena miljöer. Och jag tror att den där balansen mellan alla element är viktig ur ett estetiskt perspektiv. Det är vackert, och de flesta mår bra av att vackra miljöer. Strömningarna vet jag inte? Men visst känns det fel att ha en dörröppning framför ansiktet när man ska sova? I Fridas exempel så håller jag helt med om hur sängen bör stå i förhållande till "strömningarna". 

Sen går jag vidare till bagua, som inte är lika känt och det där låter ju som rena horoskopgalenskapen. Det enda som tyder på att det stämmer är att framgång tydligen är placerad i min tvättstuga och den är rena skämtet. Finns det någon som inreder utifrån bagua? Då måste man väl i stort sett bygga sitt hus utifrån det. Hur får man sin kille med på tåget i så fall? Finns det någon kille som inreder enligt bagua, i hela världen?

 Inspirerande?

//Mia
#1 - Hanna Karlsson

Nej det är inte inspirerande. Jag tycker att det är rena nonsens!

#2 - Anonym

Inspirerande? Ja, för vissa. Själv har jag ofta den lilla feng shui jag kan i bakhuvudet. Men för mig handlar det om helhetssynen på livspusslet.
Jag har faktiskt, en gång, inrett hela mitt hem efter exakt den kartan. Lite mer intuitivt, inte "classic" feng shui. Anledningen var att jag och min man hade ett specifikt livsmål och såg feng shui som ett av verktygen. Vår tidsplan vara cirka fem år i planeringsstadiet.... Hur lång tid tog det???? 6(!!) månader. När du tror på något och jobbar mot det, med en helhetssyn. Då händer det saker!! För mig ÄR feng shui mer än bara miljö och stämningar. Se det som ett vision board. Hur vill Jag/Vi leva vårt liv?! Och JA, min man var med på tåget och inredde!!

Svar: Ja, men jag tror att om man är så målmedveten som du och din man är/var i det fallet, så att ni orkar göra det där jobbet, så ökar det där sensationella drivet chansen att lyckas nå det man vill. Driv och hårt arbete är ju bra förutsättningar för att lyckas menar jag. Jag tror mer på det än på kartan.
//Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Ida

Vår toalett ligger vid "framgång"... Men nog känns det som framgång vaje gång min tröga mage lämnar ifrån sig ett lass!

Svar: Hahaha!//Mia
bloggkommentatorerna

#4 - Anonym

Hej varför skriver ni inte om bloggbevaknings granskning av Isabella Löwengrip?

Svar: Jag har ingenting att tillföra i det ämnet. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om det.
//Mia
bloggkommentatorerna

#5 - V

Snälla sluta tjata om Blondinbella, BK har redan svarat och det är uppenbart ingen annan än du som bryr dig... Varför är du ens förvånad!?

#6 - Anonym

Läs hos bloggbevakning ist så lär du få blondinbella så det räcker och blir över. Läser själv här ist för att slippa. Det håller liksom en helt orimlig nivå där inne och har äntligen tagit mig i kragen och helt slutat läsa den jävla bloggen.

#7 - Anonym

#5 & #6 blir ni lika trötta på när media granskar företag?

#8 - Ida

#7 Varken Bloggkommentatorerna eller Bloggbevakning är "media". Det är bloggar som drivs av privatpersoner. Det innebär att de skriver om vad de vill, när de vill, utifrån deras eget intresse. Sedan får vi bloggläsare konsumera det som skrivs om vi vill och när vi vill, utifrån VÅRT intresse. Passar det inte får man läsa en annan blogg. Nu verkar ju Bloggbevakning skriva om Bella, så läs där om det är vad du vill läsa. Bk har svarat varför de inte skriver om det.

#9 - Anonym

Fattar inte varför du är här inne och tjafsar, får du inte tillräckligt på bloggbevakning? Den ”granskningen” som sker på bloggbevakning håller inte direkt en hög professionell nivå. ”Avslöjandet” i sig har väl visst nyhetsvärde men rapporteringen saknar mycket grund i de påståenden som görs.

#10 - Julia

Kom att tänka på detta hus "Huset har ett modernt formspråk som i grunden bygger på läran om Feng Shui. " https://object.highestate.se/33389-hoglandsnasvagen_36.html