bloggkommentatorerna

Helglista snodd från Engla
Vad är du glad för idag? 

Är inte speciellt glad. Men om jag ska välja något så är det att jag har surfat hela dagen i vågrätt läge pga sjuk (feber och förkyld). Hunnit se en massa roligt som jag skrattat ihjäl mig åt. Typ alla klipp med Jonatan Unge. 

Vad har du på dig idag?

Mysbyxor, svart tisha och grå hoodie.

Vad lyssnar du på idag?

Jonatan Unge och @Cindypyssel. Cindy och Stefan har gått skilda vägar idag. 💔 Jag är heart broken. 😢 

Vad är du på för humör idag?

Rastlös och håglös. 

Vad blir det för middag?

Tacos, precis som Engla. Sen köpte jag en ny smak på Ballerina. Hallon/lakrits. Smakade ingenting pga förkyld. Dagens antiklimax. 

Hur ser dagens planer ut?

Kvällens snarare. Åka och hämta dotter på kalas och sen lägga sig vågrätt igen i soffan och äta glass, för att senare förflytta sig till sängen för att sova. 

Helgens planer?

Middagsgäster imorgon och fullt upp med barnens aktiviteter på söndag. Fixa husvagnen för avresa till mountainbiketävling på måndag. Och bli frisk. 

Vad längtar du efter just nu?

Vin, godis, sol, pool, poddar, roliga klipp, roliga vänner, bra böcker, träning och att bli frisk. 

Ni då? Vad gör ni?

//Anna-Maria

(null)


#1 - Anonym

Älskar Cindypyssel! 😍😂

#2 - Jonna

Varför tar ni inte upp Bloggbevaknings avslöjande om Blondinbellas falska statistik? Är ni rädda för Bella eller?

#3 - A-M

#2 Hahahahahahaha! Vi tycker det räcker att Bloggbevakning håller reda på sånt. Känns så jävla trist att skriva om faktiskt.

#4 - Karolina

#3 hahahaha instämmer! Jag är GLAD att ni inte skriver om det här med Bella. Jag kunde inte bry mig mindre och tycker det är ett sååå tråkigt ”avslöjande”. Snark!!

#5 - E

Men seriöst, det finns inget och ingen på Bloggbevakning som någon ska ta efter.

Ang. AMs inlägg: Gud vad sorgligt ditt inlägg låter.

#6 - Anonym

Vadå trist? Tycker det är trist att ni också tiger. Och ja, lite misstänkt. Det är mycket smörande i medier kring Isabella Löwengrip. Hon har lyckats med eliten men håller på att mista fotfolket ...

#7 - Anonym

Varför skriver ni inget om att Isabella Löwengrip möjligen har manipulerat sina siffror i flera år? Detta kan handla om bedrägeri med stora belopp (om hon har använt dessa påhittade siffror när hon har förhandlat avtal) och är kanske den största scoopen inom bloggvärlden på länge - men även högt aktuellt då det handlar om framtiden för digital kommunikation. Många tar inte den här branschen på allvar och det beror till stor del på folk som Isabella Löwengrip som regelbundet använder falsk marknadsföring som en stor del av hennes affärsplan. Underligt att ni inte har skrivit något alls om detta.

#8 - Emma

Tycker också att det är otroligt märkligt att ni inte tar upp det med blondinbella. Ni heter ju Bloggkommentatorerna och så skiter ni att ta upp en sådant här stort avslöjande som till och med all gammelmedia skriver om. Ytterst märkligt.

#9 - Hanna

Men hjälp mig!
Cindypyssel, är hon på riktigt eller spelar hon en roll?

#10 - Anonym

Undrar samma som ovan, Cindypyssel, vem är hon? Om det är en roll vet jag inte riktigt om jag tycker att det är så kul... Hjälp mig, förklara tack!:-)

#11 - A-M

#10 En skådespelare.

#12 - A-M

#5 Varför sorgligt?

#13 - Hanna

A-M: Fortfarande förvirrad. 😂 Cindypyssel är alltså skådespelarens karaktär? Så karaktären och Stefan har gjort slut? Det är inte hon som har två barn utan karaktären?

#14 - A-M

#13 Cindy var ihop med Stefan. Cindy är en karaktär som spelas av en man som heter Philip Kullgren. Typ som Mia Skäringer spelar Tabita.