bloggkommentatorerna

Idag påverkar imorgon
Igår satt jag och raderade mail i min mailbox från 2013 och framåt. Jag var tvungen för mailen var full. 

Det var en sjuk känsla att gå igenom ett par år av ens liv på en timme. Det är så mycket man har glömt och att påminnas av det i en kronologisk ordning kändes märkligt. Det ena ledde till det andra, så som det gör i livet. Jag fastnade i vissa konversationer och skämdes över vissa saker men kände mig också stolt över en del grejer som jag har åstadkommit. 

Så måste det kännas att ha en privat blogg och sitta och bläddra i arkivet. Då förstår man varför bloggare står ut med det dagliga slitet att uppdatera varje dag. 

//Anna-Maria

(null)

#1 - Sara

Varför arkiverar du inte mailen istället?

#2 - A-M

#1 Jag vet inte hur man gör för det första. För det andra så behöver jag inte de där gamla mailen. Skönt att bli av med det. Vissa speciella sparar jag. Men de är få.

#3 - Sarah

Blev paff över att man har begränsat utrymme i sin maillåda så kollade genast upp hur mycket jag själv använt. Tydligen utgör mina tusentals mail - varav 2500 är oöppnade - 0,44 % av totala utrymmet och jag har plats för 54 miljoner fler mail. Puh!

#4 - A-M

#3 Jag har väl en kass variant.

#5 - Åsa Aabakken

För mig är det lite Feng Shui känsla att rensa alla mail. Och varje gång jag gör det är det något gammalt mail som jag behöver några dagar efteråt, konstigt va?