bloggkommentatorerna

Influencers är lustiga att se
Hannalicious har tröttnat på event. Hon vill hellre vara hemma och ta det lugnt. Inget fel med det. En helt vanlig grej att skriva och resonera när man blir bjuden på så mycket som hon och andra bloggare blir. Klokt att följa sina känslor. Många hånar ju folk som gnäller över att de blir trötta på jobbet, trots att arbetsuppgifterna enbart är roliga. Men jag intervjuade häromdagen en psykolog som är expert på stress och hon sa att det inte spelar någon roll om man gör roliga saker som man trivs med, kommer man aldrig ner i varv så är den stressen lika skadlig. (Däremot kan stress över ett arbete man avskyr vara mer stressande eftersom den innebär mer ångest innan och efter osv). 

Men jag måste bara citera Hannalicious, angående att hon faktiskt tog sig ut i tisdags och gick på ett event:

Så glad att jag tog tjuren vid hornen och faktiskt följde med. Det är så man utvecklas som människa.

 
Influencers alltså... De är så lustiga. Det är inte SÅ man utvecklas som människa, att man går på en middag som ett sminkmärke har sponsrat. Särskilt inte om man redan har varit på såpass många så att man blivit skittrött på dem.

//Mia
#1 - Lina

Kommer ni ihåg den tiden då alla skulle uppdatera så ofta som möjligt? Då hände det ibland att det dök upp inlägg som skrivits efter en längre utekväll. Kan man inte sakna det lite ibland? Fylleinläggen? Nu är allt så snyggt och genomtänkt att det knappast lär förekomma?

#2 - Plopp

Kanske inte om man redan varit på massor, men jag brukar känna att jag utvecklas av att typ gå på fest och våga prata med folk. Själva känslan av att ha gjort något man egentligen inte vågar och gått utanför sin bekvämlighetszon, fått andra intryck osv, gör att jag känner som Hanna.

#3 - Anonym

Vad tycker ni om detta att Isabella kan ha ljugit om sin bloggstatistik (att hon egentligen bara har 260 tusen unika besökare till bloggen och inte 1.5 miljoner som hon själv har hävdat? Hon påstår nu att hon får 1.5 miljoner unika läsare genom att slå ihop sina sociala medier men då är väl Kenza betydligt större med över 2 miljoner följare på samma sociala medier?

#4 - ab

#3 Flera som följer henne måste väl följa henne på olika platformar så antalet unika besökare borde vara lägre än summan av följare.

#5 - Malin

Men hon syftar väl till att bryta ett beteende? Att inte dra täcket över huvudet utan göra något som känns jobbigt när man inte känner för det. På så vis har hon ju rätt, då växer man när man.

#6 - C

#3 tror precis som nr fyra. Tror att det är väldigt många som både läser blogg och följer på Instagram. Så att bara rakt av slå ihop sina följare blir väldigt missvisande. Eller ja, det sättet visar iaf inte antal unika besökare.

Så ja, hon ljuger nog om sin statistik.

#7 - JUNITJEJ

Jag håller med!