bloggkommentatorerna

Jobba med bästis
Spiderchick skriver här om hur hon saknar sin kollega Matilda när hon är på semester. De jobbar ju ihop och brukar ha tusen grejer att prata om. 

Fan vad jag saknar det. Att vara med sina bästisar hela dagarna, som jag var i skolan. Genom hela lekis, grundskolan och gymnasiet hade jag tjejerna, mest Frida. Sedan på universitetet träffade jag ganska snart Anna-Maria. Man tänkte inte så mycket på det då, man tog det för givet, men det är ju helt underbart att ha någon att prata om intressanta saker med hela dagarna, samtidigt som man utför något. 

Det är en dröm faktiskt. Som vissa som jobbar med sin partner. Låter inte så lockande för mig faktiskt, men kul om man är nykär! :)

//Mia
#1 - Anna

Så känner jag för min närmsta kollega som jag delar kontor med! Vi umgås inte privat, och det skiljer ca 20 år på oss i ålder, men fasen vad roligt jag har med henne på jobbet! :-)

#2 - Janneke

Jag skulle verkligen trivas att jobba med min sambo. Helst ingen annan. Haha. Vi har dock "bara" varit tillsammans i fem år. Kanske skulle jag svara annorlunda om 20 år, men tror inte det. 😍😍😍