bloggkommentatorerna

Ljudtips
Det är så härligt när man hittar något som man kan ha som ljudmatta när man ska sova. Vissa röster är så behagliga att lyssna på. Men det räcker inte riktigt med bra ljud, utan man måste också veta att det inte är obehagliga saker som sägs, till exempel att det blir någon pinsam stämning eller jobbig konflikt i samtalet. 

Därför är jag glad att jag hittade podcasten Vattnet går, där Eva Röse berättar om sina graviditeter och förlossningar. Eva Röses röst är helt underbar, och hon pratar sådär dramatiskt som vissa erfarna skådespelare pratar. Hon hoppar lite hit och dit i samtalet och det låter som att hon går på känsla. Det är oerhört avkopplande. Jag hamnar lite i trans. 
 
Det är ett tips att spara såna poddar att ha när man har svårt att varva ner och somna, eller bara behöver bli av med en oro som surrar i huvudet. 

//Mia
#1 - Anonym

Så gör jag också. Skitstörigt när de lägger in musik ibland, då vaknar man ju.

#2 - Emma

Samma taktik här - i perioder när jag har nära till oro/ångest och lätt får sömnstörningar så brukar jag förebygga med att
somna till radio/poddar med lugnande röster/samtal. Kan tipsa om ”Filosofiska rummet”, ”Nordegren & Epstein” och ”Stil”. Alla i P1.

#3 - Jenny

Lyssnade också precis på den podden och tänkte exakt som du. Otroligt behaglig röst

#4 - Anonym

Lyssnade också precis på den podden och tänkte exakt som du. Otroligt behaglig röst