bloggkommentatorerna

Om Gift vid första ögonkastet
Varje vecka går jag in och kollar vad Hanapee har skrivit om senaste avsnittet av Gift vid första ögonkastet. Hon har många tacksamma läsare under varje inlägg, folk vill läsa analyser av dokusåpor! Starta fler bloggar eller instagramkonton om sånt, ni vettiga människor som också har detta behov. Jag skulle gärna göra det, om det inte vore för att jag redan skriver om bloggar. 

Nu ska jag inte stjäla Hanapees nisch här, men jag vill också prata lite om Gift vid första ögonkastet: 
 
  • Sam blev inte det minsta attraherad av Magnus, och det anser experterna vara ett problem som ligger hos Sam. Experten Fredrik sa: "Sam verkar tro att attraktionen är antingen av eller på, men attraktion är ju en glidande skala" och menade att Sam borde anstränga sig att se Magnus fördelar och gå på det och bli lite mer fysisk. Men ÄR verkligen attraktion en glidande skala? I så fall: ganska het till svinhet, kanske, men är man noll attraherad av en person så spelar det ju ingen roll att den har bra sidor. Man vill inte ta i den personen. Möjligen kan attraktionsskalan gå bananas vid stort intag av alkohol, men det funkar ju inte i det där programmet som helst ska leda till en fortsättning, och inte att någon skamsen och äcklad smyger hem i gryningen. 
  • Sara och John: bra bra, jobba på. 
  • Madeleine och Martin, sluta banta tillsammans! Vad är det frågan om? Nu fattar jag ännu mer vad Lady Dahmer menar när hon skriver om fettföraktet i samhället, när terapeuterna och kärleksexperterna jublar över att Martin och Madeleine ska gå ner i vikt tillsammans, som ett gemensamt projekt. De passar inte ihop, tycker inte om varandra, och bråkar hela tiden. Skulle det bli bättre av att gå på diet då, tror någon? Ska de highfivea varandra och plötsligt bli kåta när de är klara och smala? Detta är Martins idé. Han påstår att han har gått upp i vikt och länge velat ta tag i det, och nu är det dags. Mm, säkert. Det är väl klart att han hade satt igång med det INNAN tv-programmet där han ska träffa sin blivande fru, om han nu hade varit så jävla intresserad av "att komma i form". Han stör sig på att Madeleine äter för mycket och spanar in hennes portioner och hackar på henne för det. Han dödar hennes själ! Rädda henne därifrån, experter, sitt inte och uppmuntra detta sjuka "projekt". Madeleine är hur härlig som helst och INGEN ska bestämma hur mycket sushi hon får äta. Hon sköter om sina hästar och har en jävla energi, låt kvinnan äta för HELVETE.
  • Experterna är så himla konstiga. Jag skulle vilja ha en hel serie om deras kärleksliv. 
 
Sam, Magnus, Martin, Madeleine, John och Sara. 

//Mia

#1 - johanna

Hoppas Madelene läser detta! Håller med fullt ut, LÅT KVINNAN ÄTA?! Sushi är gott.

#2 - Hmm

Vet inte hur det är i Sverige men i de andra ländernas program så är de flesta experterna själva singels. 😂

#3 - Anonym

Älskar detta inlägg, och håller verkligen med. Skit i att starta ännu en mode/livsstilsblogg. Det finns redan för många och din kommer aldrig att bli stor ändå. En dokusåpablogg skulle bli jättestor garanterat.

#4 - Hanna Karlsson

Jag följer inte gift vid första ögonkastet. Tycker det är en helt galen idé och är det någon av paren som varit med som faktiskt fortsätter tillsammans?

#5 - johanna

#4: Inte hittills i Sverige, men allt tyder på att John och Sara blir de första (av tolv möjliga). Vi får se efter "finalen" på söndag!

#6 - Anna

#5: john och sara kommer hålla max ett år! De är öppna och kör all in, men jag tror inte de har samma värderingar så tror inte det håller efter första attraktionen är över.

#7 - Anna Mn

Spoiler.......John bor precis vid mig och jag har sett Sara i krokarna alldeles nyligen

#8 - Anonym

Spoiler....

.... Ett av paren är fortfarande gifta enligt skatteverket.