bloggkommentatorerna

Prinsmöte
Idag möter Blondinbella upp Prins Daniel. 

Tror ni hon var nervös inför det, eller tror ni att hon inte är typen som är nervös? Svar: det sistnämnda. 

Lustigt, för jag inser när jag skriver det här inlägget att jag är nervös inför varenda möte jag har, bortsett från mina typ åtta närmaste personer. Vissa vänner som jag känt väldigt länge kan jag känna en oroskänsla inför att träffa om det gått lång tid sedan sist, till exempel. Det är ju olika nivåer på det, självklart, men minst en svag ilning av nervositet känner jag nästan varje gång jag ska hälsa på någon. 

 
Nåväl, just svenska kungligheter borde man nog inte vara så pirrig inför som de flesta är. De är så fruktansvärt kända, och det bidrar såklart till nervositet, men det känns egentligen inte som att man skulle behöva känna sig orolig att säga något dumt i Kungens närvaro. Prins Daniel verkar visserligen vettig, men jag tror att han är väldigt snäll. Snällhet är a och o, när man ska möta någon. Det sänker nervositeten med 80 %. Inte för Bella då, eftersom den var noll från början. 

//Mia
#1 - Hanna Karlsson

Jag kan också bli nervös inför människor som jag känner. Konstigt nog men det har nog att göra med när jag var barn/tonåring. Om det var någon som det snackades skit om så var det mig. Det gör det svårt att lita på att folk gillar mig för den jag är.

#2 - Elinrio

Har ni läst Dessies blogg om den misshandlande pojkvännen?

#3 - Leah

#2 Inget nytt ju. Det där har hon skrivit om förut. Men det verkar nästan på henne själv som om hon glömt det... att hon redan bloggat om det alltså.